Какви са лечебните свойства на черния чай? Черният чай е

...
Какви са лечебните свойства на черния чай? Черният чай е
Коментари Харесай

Изключителните свойства на черния чай

Какви са лечебните свойства на черния чай?

Черният чай е извънредно богат на витамини С и Е и е мощен антиоксидант, като сполучливо се бори против стареенето както до момента в който се пие, по този начин и при непосредствено приложение върху кожата.

Макар че има ободряващо деяние, черният чай намалява равнищата на кортизол (хормона на стреса) в кръвта и за това е толкоз по-полезен и целесъобразен от кафето, тъй като при заети и бързащи хора, той освен ще даде сила, само че ще смъкне равнищата на стрес. за заети и натоварени хора, тъй като като се изключи че подвига тонуса, черният чай смъква напрежението.

Черният чай работи удобно на функционалността на стомаха, като задейства метаболизма и отстранява възприятието на гадене. 

Редовното пиянство на черен чай спомага намалянето на тромбоцитите, а това сполучливи води до намаляването на рисковете от инфаркт и инсулт. Той също по този начин възстановява сърдечния пулс.

Тъй като черният чай съдържа кофеин, с него въпреки всичко би трябвало да внимават хората с високо кръвно налягане, само че както към този момент споменахме, при всяко състояние той е доста по-здравословен от кафето за начало на деня.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР