Какви са доказаните исторически факти за най-известната религиозна фигура в

...
Какви са доказаните исторически факти за най-известната религиозна фигура в
Коментари Харесай

Viasat History разказва истории от Йерусалим

Какви са потвърдените исторически обстоятелства за най-известната религиозна фигура в света? Джейми се насочва към Йерусалим, с цел да изследва и да се опита да разкрие същинската история на Исус Христос в новия сезон на поредицата " Забранена история " по Viasat History. 

Той влиза в архивите на Министерството на държавната сигурност на Източна германия, по-известно като Щази и разкрива повече информация за предметите на изкуството, откраднати от нацистите по време на Втората международна война. Защо огромна част от тях към момента не са открити в наши дни?

Джейми дава отговор и на други наболели въпроси: Откъде идва концепцията за Джеймс Бонд? Какво е написано в Кумранските ръкописи? Дали концепцията за среща на затворени порти на най-могъщите хора в историята - масоните и Билдърбъргската група - би трябвало да ни тревожи?

Епизодите можете да гледате всяка неделя от 22:50 ч.



Viasat History съживява историята с увличащи документални излъчвания, един пресен и съвременен взор към историята. Каналът води феновете на странствуване през времето с интелектуални и задълбочени стратегии, които по едно и също време развличат и предизвикат мозъците им. Фокусът пада върху европейската история, като разкрива секрети от предишното и изяснява по какъв начин то ни дефинира през днешния ден.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР