Какви картини са събрани в музея Прадо в Мадрид или

...
Какви картини са събрани в музея Прадо в Мадрид или
Коментари Харесай

Експонатите на музея “Прадо” и спектаклите на Болшой театър - и на малкия екран

Какви картини са събрани в музея " Прадо " в Мадрид или в Националната портретна изложба в Лондон? Как наподобява Болшой спектакъл в Москва от вътрешната страна и какви спектакли се слагат на авторитетната му сцена?
Технологиите от дълго време разрешават тези най-големи международни културни центрове да бъдат прегледани и отдалечено. А в пандемията от ковид това в действителност е и единственият вероятен метод.
Затова и тв " Арт " потегля още веднъж след 5-годишна пауза с програмата си, изпълнена с изкуство, просвета, просветителни стратегии и концерти.
Архитектура, живопис, статуя, графика, музика, танц, анимация, снимка, документалистика, етнография, мода,
както и хора, поели пътя на себепознанието посредством разнообразни международни духовни обичаи - това дава безусловно гратис ефирът на малкия екран.
В програмата още веднъж ще има познатите и до момента 100-секундни клипове, озвучени с авторска музика, които показват международни музеи и галерии, измежду които " Прадо ", Националната портретна изложба, Болшой спектакъл. Ще бъдат показвани също художествени творби и музейни експонати от България, Япония, Индия, Иран, Сирия, Турция, Египет, Русия, Гърция, Италия, Испания, Нидерландия, Англия, Германия. Същевременно тв " Арт " ще излъчва просветителни стратегии и камерни концерти онлайн. Това става допустима с помощта на Центъра по себепознание " Орфей " и на неговия създател Милена Павлова.
" Арт " е 24-часова телевизия за изкуство и духовно познание. Тя показва в 100-секундни видео клипове събития, художествени обекти и музейни експонати от целия свят. Показва всеобщо и елитарно, класическо и модерно изкуство: снимка, анимация, архитектура, статуя, графика, живопис, пърформанс, етнография, мода, дизайн, мейкинги, туристически обекти и други
В програмата й участват както международно известни, по този начин и изцяло непознати туристически дестинации и хотели. Кадрите и документалните филми са извънредно красиви освен поради наличието, което демонстрират, а и тъй като материалите са снимани в най-съвременно техническо качество.
Същевременно малкия екран не включва гласови мнения, което я прави по-достъпна за по-голяма публика. Тя не демонстрира и политически и дискриминационни послания, както и подиуми на принуждение. Сега може да се гледа в уеб страницата и фейсбук страницата на Центъра по себепознание " Орфей ".
Тв " Арт " бе основана през 2009 година от режисьора Стилиян Иванов и единствено за година съумя да генерира голям рейтинг. Поради голямата претовареност на екипа, зает с медията, тя спря лъчение през 2015 година Сега се връща още веднъж в ефира на 1 декември.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР