Какви изненади може да очаква жената от мъжа, според неговата

...
Какви изненади може да очаква жената от мъжа, според неговата
Коментари Харесай

Как мъжете изненадват жените според зодията си

Какви изненади може да чака дамата от мъжа, съгласно неговата зодия? Ето отговорът.

1. Зодия Овен Мъжът Овен обича сантименталните усеща и сервира страхотни изненади на женската си половинка. Не е необичайност да се появи с голям букет цветя, без да има някакъв мотив, и да зарадва сърцето на дамата, която обича. Той обича вечерите на свещи, харесва му да избира някое хубаво местенце, където дамата да се почувства ужасно и постоянно намира метод да я изненада прелестно. Ако изненадата не се получи, това не го обезкуражава, а пробва още веднъж. Жената е добре да оцени неговите старания и да му го каже. По този метод той се усеща задоволен и вдъхновен.

2. Зодия Телец Мъжкият Телец не си пада по изненадите, само че по природа е сетивен и гальовен. Търпението за него е преди всичко. За него изненада би могло да е храна на свещи вкъщи. Домът е пожеланото място, тъй като там той се усеща в свои води. Може да ви изненада с някое ужасно ядене, което го е направил или поръчал, а по-късно ще ви води към спалнята, като ще ви предразположи с някой съблазнителен масаж или друга любовна техника.

3. Зодия Близнаци Това е зодия, която обича разнообразието. За нея е особено, че обича да е заобиколена от други хора. Мъжете Близнаци са доста любознателни и обичат да посещават нови места. Затова в случай че сте жена, няма да е чудно мъжът Близнаци да ви заведе в шумно място, където да е замислил вълнуващи завършения с вас. Не е необичайност да ви изненада с ненадейно пътешестване, само че без да ви каже накъде и за какъв брой време.

4. Зодия Рак Пазители на дома и фамилният уют. Не ги влече изключително да пътешестват. Предпочитат си домашният комфорт. Те са непоправими романтици, чувствителни и прочувствени. Мъжът Рак може да изненада своята обич като й подготви някоя вкусна изненада, направи усъвършенствания в дома, постави някакви декорации или пусне сантиментална музика.

5. Зодия Лъв Лъвовете са цялостни с романтика. При него решенията се взимат бързо и прочувствено. От него можете да очаквате всевъзможни скъпи дарове като колие, обеци, златен синджир, първокласна чанта и какво ли още не. Той желае дамата да се усеща щастлива и му харесва да гледа блясъка в погледа й, когато я изненадва. Лъвът обича да гледа хубостта на половинката си и това е една от аргументите да й подарява неща, които я вършат още по-красива. Той се гордее с нея и обича да излизат двамата пред други хора. Лъвът е царят, а дамата до него е кралицата.

6. Зодия Дева За Девата редът и подредеността са преобладаващи в характера им. Те обичат да следват проектите си и ненавиждат, когато настъпят непредвидени разбърквания или промени. Предпочитат да не рискуват. Ако дамата се радва на сътрудник от зодия Дева, тя може да чака непорочност и подреденост. Възможно е да се е погрижил за вас с някое обичано ядене, което вие безусловно би трябвало да харесате. Ако не го похвалите за старанието, мъжът Дева става свадлив и стартира да мърмори.

7. Зодия Везни Мъжът Везна обича разнообразните и красиви местности. Той може да ви води там без да ви пита. От него очаквайте великодушни дарове. Нищо чудно, в случай че е предпочел да ви заведе на забавна галерия, а за какво не и друго забавно арт събитие. За него вие би трябвало да се обличате съвършено и по този начин той ще е горделив, че е с вас. Мъжете Везни обичат дамата до тях да наподобява красиво и стилно.

8. Зодия Скорпион Те не се свенят да демонстрират своята пристрастеност към половинката си. Обичат всевъзможен вид изненади, с които да обсипват половинката си. Те се стремят да карат дамата до тях да бъде специфична. За тях най-хубавата изненада е да я заведат на място, където да бъдат единствено двамата и да си прекарат ужасно. Там мъжът Скорпион би посочил цялата си пристрастеност и предпочитание да бъдат дружно. Приглушена светлина и тиха музика е обичаният декор на тази зодия.

9. Зодия Стрелец Пътешествениците в зодиака. Най-любимата му изненада е да пътува до някъде, без да го е възнамерявал авансово. Изключително импровизиран, той избира да води своята обичана надалеч от всекидневието и от нормалните неща, които ги заобикалят. Мъжът Стрелец постоянно има явен и прецизен проект, който крие до последния миг. За него е значимо проектът да е съвършен, с цел да може изненадата, която сервира да е същинска и дамата да ахне от удивление.

10. Зодия Козирог Мъжът Козирог обича да изпипва нещата. Неговата изненада постоянно се обмисля добре. Той не обича спонтанните неща, а когато реши да изненада своята половинка, всичко би трябвало да е съвършено проведено. Той постоянно знае на кое място да заведе неговата половинка и има квалифициран проект по какъв начин да я впечатли. Страхотен джентълмен е, не не помни да й сервира цветя, да отваря вратите и да подава ръката си. Обича да акцентира своята неустрашимост. Харесва му да заплаща сметката и се наскърбява, в случай че дамата тръгне да вади пари.

11. Зодия Водолей Ако дамата е сантиментална и се е влюбила във Водолей, тя може да чака нетипична изненада от тази зодия. Защото Водолеят е малко чудноват, когато се касае за обич. Често пъти той се проваля и не е по никакъв начин прочувствен или сантиментален. Затова като изненада може да се одобри противоположната му реакция – демонстрация на сантиментален жест, който не е характерен за него. Ако сте жена, влюбена в него и усетите подобен жест, това значи, че той в действителност държи на вас и ви обича. Когато вашата връзка стане по-сериозна, Водолеят ще стартира да ви слуша по-внимателно и да схваща вашите потребности и стремежи.

12. Зодия Риби Класическата романтика е в сърцето на зодия Риби. Свещите, хубавата храна, букет с цветя и тихата музика са обичаните за тях изненади. Очаквайте Рибата да ви сюрпризира с някое авторско артистично осъществяване, с което да разтопи сърцето ви. Мъжката Риба държи да сте изключително специфична, когато сте в неговата компания и ще ви накара да се почувствате такава.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР