Каквато и да е коалицията - трябва да се случи

...
Каквато и да е коалицията - трябва да се случи
Коментари Харесай

Карбовски: Политиците трябва да забравят за малко навеждането на запад

" Каквато и да е обединението - би трябвало да се случи в полза на българите и бюджета. После да вършат каквото щат. Каквато и да е обединението, тя ще бъде в полза на изнасянето на оръжия или вкарването на войски, оттук насетне нашият надзор е никакъв... Ние би трябвало да се занимаваме с нашите проблеми. Политиците би трябвало да не помнят за малко навеждането на запад и да стартират да вършат нещо в българския интерес ".

Това разяснява пред БНР журналистът Мартин Карбовски.

И добави, че е склонен на коалиция ГЕРБ - Движение за права и свободи - Българска социалистическа партия, които да се опитат да решат належащите проблеми в страната и приоритет да им бъде българското. " Нашите обединения се вършат на доста мрачно и с кукловод... Резултатът е патов и нищо не може да се направи в тази обстановка ".

В предаването " 12+3 " журналистът акцентира, че " всяко двуличие се санкционира и Има Такъв Народ, станали жертва на гадна медийна акция, се връщат в Народното събрание ", а " партия " Възраждане " е резултат от общото двуличие на формалното говорене ".

" Влязохме в нов социализъм, където нищо от това, което се споделя, не е това, което желае да чуе естественият човек. Толкова доста повтаряне на мантри и толкоз доста агитация накараха Костадин Костадинов да се качи на място, където нито един родолюбец не е бил. Хората са българи и биха желали някой пред медиите най-малко малко да приказва за българския интерес ".

По думите на Карбовски в България няма публицисти, които да обсъдят това, което се случва в спалните на политиците, откъдето стартира покварата:

" Прощаваме на едни, които са чисти бандити и са създали такива врътки, а на други не прощаваме, даже да им падне зъб... Журналистиката у нас се е трансформирала в призрачен сън. Такова подмазване не е имало по времето на социализма ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР