Каква вълнуваща първа среща. Мечтаехте за това - получихте го!

...
Каква вълнуваща първа среща. Мечтаехте за това - получихте го!
Коментари Харесай

Как да не изплашите мъж на първа среща

Каква вълнуваща първа среща. Мечтаехте за това - получихте го! Сега задачата е друга: Как да не уплашите мъжа на първата среща?

Някак си незабавно вършиме асоциация със заек... Не, вашият фаворит не е толкоз нерешителен, само че за всеки случай би трябвало да сте деликатна и да се държите по метод, като че ли той също би желал втори и трети, десети късмет.

И, ето го, а внезапно се стига и до сватбата. И въпреки всичко, дано не изпреварваме събитията. Време е да се съсредоточим, върху съответни неща. В случай, че имате планувана първа среща с мъжа на фантазиите си, добре е да знаете следните неща:

Не закъснявайте

Е, с изключение на за минута. И не слушайте тези нелепости по отношение на обстоятелството, че на дамата е разрешено да закъснее. Не сте някакъв непостоянен или малоумен, човек. Вие сте сериозна модерна жена. В последна сметка закъснението не е учтиво.

Дръжте се малко резервирано

Не показвайте специфичния си интерес. Всеки естествен човек цени свободата си. Мъжът има ловджийски усет и в тази ситуация той обича да се бори за избраницата си.

Усмивката постоянно прави своята работа

За да не изплашите мъжа на първа среща, бъдете усмихнати и общителни. Е, помислете сами, кой желае още веднъж да се срещне с тъжно, намусено или тъмно зло. Смейте се на шегите му (само не се присмивайте, а се смейте), усмихвайте се, гледайки го в очите. „ Знаеш ли, какъв брой красиво блестят очите ти, когато се усмихваш? “… Очите ви ще го очароват.

Бъдете недостъпни

Това не значи, че би трябвало да покажете арогантността си с целия й искра, само че мъжът би трябвало да почувства, че не сте лесно-достъпна. Трябва да има чувство, че за всичко ще би трябвало да поработи интензивно, с цел да завоюва красива жена като вас. Все отново, някъде сред редовете би трябвало да прочете, че сте отворена за връзка с него.

Не бъдете скучна

Това може да е съвет, освен за тези, които отиват на първа среща. Няма потребност непрекъснато да хленчите и да се оплаквате.

Всеки има проблеми. На първа среща не е нужно да разказвате за всички тях
5-те най-големи неистини, които мъжете споделят на първа среща
Много рядко мъжете са изцяло открити на първата си среща, тъй като са там, с цел да впечатлят дамата. Те могат да лъжат за всевъзможни неща, н...
Прочети повече
Ако продължите да поддържате връзка, тогава все ще имате време да споделите проблемите си с обичания човек. С течение на времето това ще се окаже доста по-оправдано и по-ефективно. В последна сметка имате първа среща и радостно събитие.

Говорете по-малко, слушайте повече

Това златно предписание не е единствено за първата среща. За да не изплашите мъжа на първа среща, станете негов признателен слушател. О, по какъв начин го обичат! В последна сметка кой не обича това?

Не се нуждая от доста пари, бебчо

Много мъже се оплакват, че девойките се пробва да изтръгне толкоз пари от тях, още на първата среща - безценен ресторант, такси, цветя... Ако желаете да запазите този мъж за себе си, нямате потребност да разтърсите портфейла му още на първата среща. Бъдете скромна и смирена. Все още ще имате време да се насладите на заплатата му (ако не го изплашите от сега).
10 лесни метода да го впечатлите на първата среща
Вие сте на среща и желаете да го впечатлите, макар че възприятието би трябвало да е взаимно и той също би трябвало да се надява да впечатли вас. Н...
Прочети повече
По-малко искра

Не се появявайте на първа среща с слой „ гипс “ вместо грим, непристойно отворено деколте и мини-мини пола.

Няма да играе във ваша изгода. По-скоро в противен случай. Облечете се красиво, с усет, само че без фукане и непотребна вдървеност. Това, на което би трябвало да обърнете внимание, е точността на ноктите, прическите и обувките.

Не се тормозете - всичко ще бъде наред

Колко неточности вършат девойките на първата среща поради неспокойствие! Те се втурват в диалог, създавайки усещане на глупави. Преобръщат чашите, като че ли нямат ръце, а гребла. Смеят се непрекъснато там, където би трябвало единствено да се ухилен. Отпуснете се. Това и той не са краят на света. Не се безпокойте. Ти си красива. Той е вманиачен по теб. И не мисли непрекъснато, по какъв начин да не изплашиш мъжа на първа среща! Ако той все в случай че се изплаши, тогава ще е за добър. Всичко, което се случва е за по-добро. Не си ли съгласна?

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР