Каква трябвало да бъде Българската позиция към институционалната омраза и

...
Каква трябвало да бъде Българската позиция към институционалната омраза и
Коментари Харесай

Македонският българин Петър Колев: Стига, чашата преля!

" Каква трябвало да бъде Българската позиция към институционалната ненавист и провокации от страна на РСМ?! От сутринта чувам и чета разсъждения и шикалкавения от хора, претендиращи да се назовават политици, водачи, държавници и впрочем. Хайде, стига към този момент! ", написа Петър Колев - македонски българин и публицист във Facebook.

Чашата преля и без значение каква ще е цената, която ще би трябвало да се заплати, българският народ е задължен да отбрани достолепието си ясно и изрично по всевъзможен начин на модерния и либерален свят.

Всяко човешко създание има достолепие и никой няма право да се гаври с него!

" Държава, която не извършва интернационалните контракти, която стопира свободното придвижване на хора (което е главен принцип на ЕС), пречи на свободата на словото, спирайки и забранявайки на публицисти да си правят работата; страна, която не извършва поетите задължения като изискване за започване на договаряния с Европейски Съюз.

Държава, която приема закон с противоположна мощ, който не разрешава български организации; страна, която позволява набези и закононарушения, осъществявани заради етническа омраза;

Държава, която индоктринира език на омразата посредством просветителната система и фалшификациите на предишното, НЯМА по какъв начин да стартира договаряния и да стане част от Европейски Съюз "

Това е позицията, която би трябвало да се изрази от всички институции в България още през днешния ден ", приключва Петър Колев.

" Това, което се случва е опит един антиевропейски план да бъде вкаран в Европейския съюз и той да бъде разтърсен. В същността си Северна Македония е един сръбско-руски план, не европейски и тя не желае да е в Европейски Съюз. Това съобщи в ефира на Нова телевизия журналистът Любчо Нешков във връзка битите и задържани българи на границата с Македония.

Потресен съм, че българските евродепутати не вършат нищо, а плюят личната си страна. Да проявят кураж и обяснят във Вашингтон и в Брюксел защо става въпрос.

Няма да има никаво развиване по случая с побоя на Християн Пендиков. Това момче, Слава Богу, че се намира в българска болница, ще се храни със сламка още два месеца, съобщи той.

Европейски Съюз би трябвало да бъде наясно с правовия ред в РСМ. Тази страна се хвали, че е издала 200 паспорта на издивани от Интерпол мафиоти - и те всички към този момент са македонски жители, сподели още Нешков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР