Каква ще е съдбата на украинските продукти на европейския пазар?

...
Каква ще е съдбата на украинските продукти на европейския пазар?
Коментари Харесай

В ЕП представят доклад за напредъка на Косово и Сърбия за присъединяване към ЕС

Каква ще е ориста на украинските артикули на европейския пазар? И има ли прогрес по вероятно присъединение на Косово и Сърбия към Европейския съюз? Тези тематики са част от акцентите през днешния ден в Европейския парламент.

В ранния следобяд през днешния ден ще бъдат оповестени отчетите на Европейския парламент за присъединението на Косово и Сърбия. Очаква се оценките да са разнообразни.

Европа би трябвало да взима с болшинство решенията за външната си политика, безапелационен беше канцлерът на Германия

Вероятно евродепутатите ще приветстват напъните на Косово. Очакват се обаче рецензии към Сърбия поради поддръжката ѝ към Москва.

Това се случва единствено ден, откакто в Киев ръководителят на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен съобщи, че Брюксел е подготвен с предложенията си за 11 пакет наказания против Русия. Както и че той ще бъде ориентиран против опциите за заобикаляне на глобите, главно от трети страни.

Съюзът може да я ратифицира, даже и без единодушието на всички страни

Темата да украинското зърно на европейския пазар също ще е акцент през днешния ден. Ще чуем мненията на европейските депутати единствено ден откакто в пленарната зала беше призната спомагателна една година за безмитен достъп до европейския пазар за украински артикули.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР