Каква поредна футболна драма! Тъкмо да си помислиш, че родната

...
Каква поредна футболна драма! Тъкмо да си помислиш, че родната
Коментари Харесай

Премиерският отбор: Куцук-куцук, конците кървят, но главата е здрава

Каква поредна футболна драма! Тъкмо да си помислиш, че родната политика няма с какво да те изненада и хоп – изненадаа! И всякога е с повече от 200!
Та и през днешния ден по този начин –, във Facebook, подреди небрежно новото държавно управление на ГЕРБ. Много не чухме полемика в цялата работа, само че обикновено – самичък министър председателят, не дръзвам да напиша „ в оставка ”, си сподели, че е като Роналдо и Меси в политиката. Лидер, т.е., в случай че не сте разбрали. Чудно съпоставяне – този сезон и Роналдо, и Меси към този момент не играят в Шампионската лига, а в шампионатите на Италия и Испания не са преди всичко – Роналдо с Ювентус е четвърти, Меси с Барселона е трети. Защо господин Борисов се съпоставя с тях, като е пръв на изборите?
Да, Борисов не е Меси или Роналдо. Той е Жозе Моуриньо – като реди състав, няма какъв различен да е, с изключение на управител. Моуриньо го уволниха през вчерашния ден, само че пък - не че нещо желая да кажа, просто по този начин...
Да забележим в този момент кои са новите попълнения в държавния тим на Борисов:
1. Даниел Митов – министър председател. Централен нападател ще е, няма по какъв начин! Но ще слуша деликатно с кой крайник да я ритне – в случай че не слуша, няма да я ритне!
2. Румен Христов – остарялата армия! На вратата, мина му времето да тича. А Митов, разбирай мениджъра, ще му подсказва в кой ъгъл да застава, че да се понижи вероятността да стане " кървят ми конците "!
3. Калин Вельов – щом свири, опорен халф ще е. В актуалната политика... ааа, по този начин де, футбол, тези тичат най-вече. Ловят снежинките преди да са паднали - имам поради топката, топката - и разпределят играта – диригентска работа. Ако свири подправено, всичко се разпада!
4. Любен Дилов-син – сложна работа. На мач се вика и крещи много, че има хаирсъзи, дето не слушат - би трябвало да се вкарват непрекъснато в пътя, другояче става уйдурма, обаче в случай че не ти схванат какво викаш, отново неприятно. Затова май най-добре да е помощник-мениджър – хем е значим, хем няма да би трябвало да приказва всеки ден. Обаче още от изборната нощ потегли да приказва, та не знам по кое време ще стане гаф със " с ", " з ", " р ", " л " и така нататък
5. Делян Добрев – тук няма подозрение – крило ще е! Млад е още, може да тича. Ляво, дясно, няма значение, само че най-добре да е по фланга на Елена Йончева – какъв реванш ни чака единствено!
6. Александър Иванов – подмладяването на тима е хубаво, обаче като във всяка работа младите първо да се потвърдят. Затова – бек! Не селски, ей, стига с това мръсно подсъзнание! А и санирането се почва от основите, тъкмо както и футболът – от отбраната!
7. Жечо Станков – вие може и да не го познавате, само че публицистите, които се занимават с енергетика, са доста наясно! Железен е – преди години, като зам.-министър на енергетиката, му се наложи да ни пази посред Баку. Станков е прочут като човек, който много-много не пие, обаче тогава домакините щяха да се обидят – в резюме, не се е посрамил! Такъв виновен човек не може да е друго, с изключение на централен бранител!
8. Томислав Дончев – друго място с изключение на плеймейкър няма! По-заслужил за там е единствено Борисов, обаче с тези травми не трябва – потвърдил е мъдростта си през тези години! Но и на най-мъдрите се случва – " Винету " е трилогия, не са две книги!
Автор: Ивайло Ачев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР