Каква по-хубава вечер от днешната, за да си фен на

...
Каква по-хубава вечер от днешната, за да си фен на
Коментари Харесай

Купон, щастие и малко тъга: Барса показа трофеите си

Каква по-хубава вечер от днешната, с цел да си почитател на Барселона! След дълъг и тежък сезон, изпълнен с голям брой тежки борби, каталунците победиха с дубъл на вътрешния фронт. И довечера се организира шествието по улиците на града, на което трофеите бяха показани.

Стотици хиляди почитатели на " блаугранас " изпълниха центъра на града и не стопираха да пеят и скандират, дружно с любимците си. Те се бяха качили на втория етаж на открит рейс и поздравиха неведнъж последователите си.

Купонът беше на равнище, като в него въпреки всичко имаше и мъничко горест. Тя беше обвързвана с една от огромните фигури на клуба Андрес Иниеста, който се включва за финален път, най-малко като футболист, в шампионския церемониал на Барса.

Като цяло еуфорията беше голяма, а футболистите си разрешиха и да извърнат по няколко кенчета бира, което им е изцяло разрешено, с оглед тежкия сезон, който остава зад тила им. Все отново от него следва едно съществено събитие - Ел Класико през уикенда, тъй че празненствата измежду играчите бяха относително умерени.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР