Каква олелия е предизвикала кампанията за издигането на 111-метров пилон

...
Каква олелия е предизвикала кампанията за издигането на 111-метров пилон
Коментари Харесай

Георги Вулджев: Каква олелия е предизвикала кампанията за пилон на връх Рожен

Каква врява е провокирала акцията за издигането на 111-метров стълб с българското знаме на връх Рожен. Родната демократична интеуегенция е в шок! О какъв кич! О каква Бай Ганьовщина! О каква долнопробност!

Аз допреди няколко дни даже не бях чувал за тази акция. Идеята е българският трикольор да бъде вдигнат на най-високата надморска височина в цяла Европа. Доколкото намирам информация акцията се финансира с главно частни дарения. И описанието на уеб страницата на акцията съгласно мен в действителност е изчистено от каквато и да е надута националистическа кичозност.

Но не, това е шок, уважаеми! Четем във в. " Сега " - " След всичко това коментарът може да бъде единствено един: Що за нелепост? Защо? Тъй като някои от качествата и положенията в живота не подлежат на премерване и логическо мотивиране, нямаме желание да потвърждаваме, че всичко това е в действителност нелепост. Тя просто е реалност, а интелигентните хора я усещат. "

Демек, ти в случай че си образован ще ти е ясно, че това е нелепост и без да би трябвало да ти изяснявам (намигване). Ако не си склонен с моите прочувствено декларирани естетически желания си тъп. Разбра ли? Отличен 6, желязна логичност. Срам за " Сега ", че разгласяват такива повърни.

Добре, очевидно не съм от интеуегенцията.

Какъв тъкмо може да е казусът с тази акция? Сакън хората да не съберат пари за нещо ПАТРИОТИЧНО? Ужас! Патриотизмът е такова демоде, другари! Какво ли ще си помислят нашите ПАРТНЬОРИ на запад? Тоя стълб координиран ли е с ПОСОЛСТВОТО? Силно се колебая. Най-вероятно обслужва ползите на КРЕМЪЛ!

Кои ли са тези, които се усещат толкоз ощипани от тази акция? Мисля, че мога да се сетя. Цялото това възмущение сигурно идва от същите хора, които връщайки се от гей церемониал получават паник офанзиви в случай че видят някой да играе хоро пред Народен спектакъл.

Да се кефим по какъв начин мъже в рокли размахват дилдота пред МОЧА може, но да се кефим на развято българско знаме в Родопите - не може! Ай сиктир.

Вдъхновен от изпразненото от смислена обосновка прочувствено КВИЧЕНЕ против нея, открих уеб страницата на акцията за създаване на прословутия стълб и подарих 20 лева Слагам линк в мненията, в случай че и вие се вдъхновите.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР