Каква карма създава изневярата? Прелюбодеянието е едно от най-болезнените преживявания,

...
Каква карма създава изневярата? Прелюбодеянието е едно от най-болезнените преживявания,
Коментари Харесай

Каква карма си създава този, който изневерява на партньора?

Каква карма основава изневярата? Прелюбодеянието е едно от най-болезнените прекарвания, пред които се изправя излъгания сътрудник.

Човекът, на който са изневерили най-често се сблъсква със загуба на самочувствие, отчаяние, разрушено сърце, горест и прочувствена неустановеност. Изневярата е част от токсичните взаимоотношения и е причина за разлъка.

Каква карма основава изневярата?

Няма подозрение, че се основава неприятна карма по този метод, само че не под формата, която си представяте. Повечето си мислят, че това, което са предизвикали на другите, ще се върне в същата форма (може би даже утроена). В този случай това би означавало: този, който мами, ще бъде излъган. Това обаче е неправилно разбиране.

Лаклън Браун, създател и съосновател на “HackSpirit ”, която е специализирала в персоналното развиване и подобряването на взаимоотношенията, споделя: “Кармата е просто сила. Енергия са нашите мисли, планове и дейности. Енергията, която сътворяваме в този момент, ще ни засегне в бъдеще. ”

Ако приемем за факт, че кармата е просто силата, която сътворяваме, идващият логически въпрос е: “Каква сила основават тези, които мамят ”?

Има четири промени в силата:

изменничество на довериеотричане и омаловажаване на любовтачувство за безполезност в индивида, на който сте изневерилигняв, горест и обезсърчение

Тези прочувствени положения основават неподходяща сила – изневярата основава карма на вътрешно отчаяние и изменничество. Човек, който изневерява, основава съмнение – както в другите хора, по този начин и в себе си, макар че мнозина не го осъзнават.

Авторът Барбара О’Брайън изяснява: “Кармата е деяние, а не резултат. Бъдещето не е издълбано върху камък. Винаги можете да измененията посоката на живота си, като измененията своите мисли, планове и дейности и скъсате със саморазрушителните модели. Когато изневерявате на другите, вие изграждате къща на своя живот върху нестабилни основи. Очаквайте енергиен бумеранг под формата на неприемане в доста кръгове, обстановки и настройки. Загубата на самочувствие ще боли най-вече. ”

Въпреки че кармата може да не е забележима извън, човек, който изневерява, може да се сблъска с неприятни страсти. Има една остаряла сентенция, която гласи: “Който прави неприятни неща на другите, прави ги на себе си ”.

Вижте още: Кои са вашите съдбоносни години?

Човекът, който изневерява, ще се изправи пред истината, че е изгубил нещо скъпо и значимо посредством измяната, ще почувства самотност и ще съжалява за случилото се. Може би не през днешния ден, може би не на следващия ден, само че кармата идва в точното време.

Поискайте амнистия, даже и да знаете, че към този момент не можете да бъдете дружно с този човек. Прошката освен освобождава от неприятната карма, само че и оказва помощ да се разтоварят прочувствено и двамата сътрудници, да изоставят предишното, да научат уроците си и да преминат към нов живот.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР