Каква е връзката между вашия любим плод и вашата личност?

...
Каква е връзката между вашия любим плод и вашата личност?
Коментари Харесай

Какво казват за нас любимите ни плодове?

Каква е връзката сред вашия обичан плод и вашата персона? Не знаете ли? Проверете!

Портокал

Вие безспорно сте толерантен и волеви човек /както и беленето на портокала/. Вие сте задълбочени, щателни и не се страхувате от упорита работа. Можете да бъдете груби с хората в избрани моменти, само че сте благонадежден човек. Избягвате спорове непременно.

Ябълка

Има доста разнообразни сортове ябълки, от кисели и твърди до сладки и сочни. Същото е и при вас - наслаждавате се на всички усети на живота. Цените екстравагантността, импулсивни сте и откровени. Вие сте водач в група, действате бързо и уверено в сложни обстановки.
Искате ли хората да са като отворена книга за вас? Ето по какъв начин да ги “четете ”
Всеизвестен факт е че получаваме 55% информация посредством невербалната връзка. Мимики, жестове и други придвижвания на тялото смъкват маскит...
Прочети повече
Банан

Подобно на банан, имате доста скрити преимущества. Вие сте любящ, топъл, гальовен и съчувствен човек. Понякога ви липсва самочувствие. А от време на време предпочитате /точно като банана/ да скриете несъвършенствата си.

Кокосов орех

Сигурно ще си помислите, че като фен на кокосовите орехи ще бъдете упрекнат, че имате по-дебела черупка. С право! Ти си корав, сериозен и деликатен. Харесвате конкуренцията, вие сте упорити, умни и бдителни. Това, което най-вече цените в колегата си, е интелигентността.

Ананас
Какво разкрива за вас изборът на цветове в облеклото?
Стилът ви на обличане и изборът на цветове разкрива особености от характера ви, сходно на жестовете и държанието ви. Може да разберет...
Прочети повече
Подобно на ананаса, вие имате всички предразположения да растете и да процъфтявате, когато сте изправени пред всевъзможни компликации в живота. Вземате решения бързо и сте подготвени да действате. Пред лицето на несигурността оставате смели, не се страхувате от сложни задания. На вас може да се разчита.

Череша

Вие сте сладки и очарователни. Понякога би трябвало да се сблъскате с житейски трудности, само че въпреки всичко финансовата сигурност е скучна и ограничаваща. Имате пресилено въображение и огромно сърце. Вие сте откровени и лоялни към вашите близки и другари.

Тъмно грозде

Като всяко грозде, вие предпочитате да живеете в група другари. Вие сте учтиви и благи, обичате да се обграждате с хора, само че можете да покажете и ноктите си. Обичате хубостта в другите й форми, виждате я в хората, природата и животните. Вие сте малко непокорни и обичате да вършиме нещата по собствен личен метод. Вашият съвършен сътрудник ще наподобява тъкмо като вас в това.
Разгадайте характера по обичаните аромати
Парфюмът е не просто метод да ухаете прелестно. Той е страст, прекарване, скрито обръщение, което предавате, акцентира същността и стила...
Прочети повече
Праскова

Вие сте директни с хората, само че това единствено прибавя вашия сексапил. Вие сте самостоятелни и амбициозни, цените и най-малките неща в живота. Вероятно обичате да пътувате, да посещавате известни места и може би даже не бихте се страхували от скок с парашут?

Круша

Не на последно място – круша. Като един от неузрелите плодове на крушата, разпръснати из цялата ви ливада, вие сте капризни и се борите да извършите поставените ви задания. Лесно е да излезете от равновесие, в случай че не сте доста фокусирани. Бързо губите мотивация. Винаги желаете да видите незабавни резултати. Въпреки, че бързо създавате нови другари, също толкоз елементарно ги пренебрегвате.

Е, в този момент разбрахте ли какъв човек сте?

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР