Каква е връзката между Харлем Глоубтротърс, Ливърпул и Шампионска лига?

...
Каква е връзката между Харлем Глоубтротърс, Ливърпул и Шампионска лига?
Коментари Харесай

Американци захапаха Клоп и Ливърпул за резултати

Каква е връзката сред Харлем Глоубтротърс, Ливърпул и Шампионска лига? Реално никаква, само че немският треньор на мърсисайдци Юрген Клоп сподели знания и в региона на баскетбола преди гостуването на Спартак (Москва), приключило 1:1.

Ексцентричният ментор отговори на журналистически въпрос, че играчите му преследват резултати, а не са Глоубтротърс, визирайки това, че мачовете на именития отбор са с напълно шоу темперамент и не са чак толкоз съществени. Въпреки това от Харлем демонстрираха възприятие за комизъм, примесено с доза самочувствие и не останаха длъжни на Клоп.

If you want to talk results, we've won 4,211 consecutive games @LFC https://t.co/7ON3eaMMJW
— Harlem Globetrotters (@Globies) September 26, 2017
“Ако ще приказваме за резултати, ние сме спечелили 4211 поредни мача, Ливърпул”, обърнаха се към британския отбор посредством формалния си профил в Twitter славните американци, които трябваше да гостуват и в България по-рано тази година, само че визитата им се провали.

Отговорът на Глоубтротърс мигновено отекна из обществената мрежа, като част от отзивите, най-много от почитатели на “червените”, бяха негативни, само че имаше и доста такива в другата прекаленост.

“Току що спечелихте Twitter”, гласеше коментарът от страна на един от известните европейски баскетболни уеб сайтове.

Американците останаха на вълната на самочувствието и отговаряха иронично на всяка една подигравка от футболни ентусиасти, най-честата от които бе, че срещите на Глоубтротърс са нагласени.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР