Каква е възможната оферта, която Везенков може да получи от

...
Каква е възможната оферта, която Везенков може да получи от
Коментари Харесай

В Сакраменто продължават да ухажват Везенков

 Каква е вероятната оферта, която Везенков може да получи от Сакраменто? Каква е вероятната оферта, която Везенков може да получи от Сакраменто?
“Всичко зависи от самия Везенков и дали той желае да подпише контракт с нас и да пристигна в НБА. Ние сме доста разчувствани по отношение на тази концепция и аз персонално като европеец съм сигурен, че ще си основа положителни взаимоотношения с него, и че ще мога да му оказа помощ да приспособява стила си към този тук и да откри себе си в нашата система. Що се отнася до ролята му, това към този момент е въпрос за старши треньора. Той обаче го харесва, както и аз и цялата организация. Именно заради това взехме решение да създадем договорката, посредством която получихме правата му. Чакаме го, когато се усеща подготвен ”, съобщи испанецът в изявление за novasports.gr.

Времето за договорка сред двете страни обаче изтича. Сакраменто има период до 20 юли да притегли Везенков в редиците си, защото тогава изтича заложената в сегашния му контракт с Олимпиакос уговорка, която му разрешава да напусне “червено-белите ” и да се опитва оттатък океана. Ако не се стигне до сделка, най-хубавият български баскетболист ще остане част от гръцкия гранд и през идващия сезон.
 Везенков още веднъж беше запитан за НБА Везенков още веднъж беше запитан за НБА
“Наблюдаваме Везенков от много време. Познавам неговия управител в Европа, бях го срещал още като играеше в Барселона. Запознат съм със стила му на игра. Смятаме, че мястото му е в НБА и стилът му на игра дава отговор на този тук. Той е добър стрелец от тройката и е хубаво да имаме подобен вид състезатели, които ни вършат по-добри като организация ”, добави Фернандес.

Снимки: Владимир Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР