Каква е Вашата представа за пълна почивка? Къде сте? Какво

...
Каква е Вашата представа за пълна почивка? Къде сте? Какво
Коментари Харесай

RENT A HOME – бъдете у дома си навсякъде в България и по света

Каква е Вашата визия за цялостна отмора? Къде сте? Какво има в близост? Къде се събуждате? Каква е гледката пред Вас? А в случай че имаше по какъв начин парцелът, който сте наели, да предложи всички улеснения, които имате в личния си дом, целия уют и комфорт, който сте си основали у дома?

е платформа, основана точно с тази цел от специалистите при първокласните жилищни парцели LUXIMMO! Чрез нея ще откриете същински дом, който да Ви приюти за Вашата лятна или зимна отмора или краткотрайно пренасяне в нов град.

by LUXIMMO предлага селекция от първокласни домове във всички огромни градове и курорти на България, които могат да бъдат наети на месечен или сезонен принцип. Те са деликатно селектирани от консултантите на LUXIMMO, с цел да отговорят на най-високите критерии за удобен и първокласен дом - просторни пространства, цялостно обзавеждане, изцяло съоръжение с бяла и черна техника, улеснения и същински уют! Съвсем скоро ще бъде препоръчан богат избор на сходни вили и жилища и в Гърция, както и в други страни от Южна Европа.

 фотография: Luximmo

Какво е особеното при RENT A HOME спрямо обичайните системи за резервация на жилища или хотелски стаи?

Чрез за първи път имате опция да наемете премиум парцели в столицата и огромните градове на месечен или средносрочен принцип, които нормално се отдават единствено дълготрайно (за най-малко 1 година).

Чрез платформата може да наемете ваканционни жилища и вили в най-хубавите български морски и планински курорти. Имотите в тази селекция нормално се отдават единствено за нощувки, само че клиентите на ще могат да ги наемат за месец или пък за цялостен сезон, освен това на преференциални цени, контрактувани единствено за клиентите на платформата.

 фотография: Luximmo

предлага чудесно решение, в случай че Вие също сте се ориентирали към по този начин търсените в последно време сезонни наеми на ваканционни парцели в морскитe и планински курорти. Все повече хора избират този вид за по-дългосрочно наемане на жилища с улеснения, вместо обичайното пребиваване в хотелски стаи за по няколко нощувки.

Сезонното наемане също дава чудесно решение за шерване на удобни вили и жилища с близки и другари на ротационен принцип през цялото лято или зима.

А що за отмора би било, в случай че ежедневните грижи не изчезнат? Именно поради това предлага голям брой спомагателни услуги като постоянно разчистване, пране и гладене, готвене и грижа за децата, които ще трансфорат престоя Ви в нехайно време, което да посветите само на основаване на мемоари с най-близките Ви хора.

Бъдете вкъщи, където и да сте! Изберете, ние ще се погрижим за останалото!

* наличие на Luximmo

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР