Каква е тайната на щастливата връзка? Според специалистите по човешки

...
Каква е тайната на щастливата връзка? Според специалистите по човешки
Коментари Харесай

Щастлива ли е връзката ви? Провери с тези бързи въпроси

Каква е тайната на щастливата връзка? Според експертите по човешки взаимоотношения най-ключово са сполучливите сантиментални партньорства е разбирателството. То обаче зависи от това дали хората си споделят пълноценно. Много от връзките се разпадат, тъй като с годините сътрудниците се одобряват за даденост и стопират да се интересуват един от различен. В резултат на това връзките им изстиват, те търсят тръпката другаде и/или бракът им стопира да действа пълноценно.
Ако и вие се чудите щастлива ли е връзката ви, ето по какъв начин да ревизирате с тези бързи въпроси!
Щастливите ли сте от половия си живот?
 10 признака, че бракът ви не е благополучен 10 признака, че бракът ви не е благополучен
Вземането на решение да прекъснете брака си е много плашещо. Страхувате се да останете сами, да не приказваме за незнайното бъдеще, за п...
Вероятно безчет пъти сте, чували, че сексът не е най-важното нещо в една връзка, само че пък е индикативен за нейното качество. Колкото и клиширано да е това изказване, то продължава да е годно с цялостна мощ. Ако вършиме секс с отвращение, рядко или въобще, това не приказва добре за връзката ви. Трябва да намерите метод да разнообразите половия си живот и да върнете пристрастеността. За задачата разговаряйте самоуверено с колегата си, не се опасявайте да споделяйте фантазиите си и да експериментирате. Няма нищо неправилно в това. Включете въображението си и влизайте в функции, дано ви е занимателно и вълнуващо.
Чувствате ли се подкрепени от колегата си?
За да е щастлива и пълноценна една връзка, сътрудниците би трябвало да се поддържат във всяко ново начинание и да се стимулират взаимно. Това повлиява доста освен на техните взаимоотношения, само че и на професионалните им триумфи. Хората, които са в щастливи връзки, се осъществят доста по-успешно и печелят повече пари. Тяхната целенасоченост е доста по-голяма, когато има кой да стои зад тила им и да има вяра в техните фантазии. Винаги подкрепяйте половинката си и изисквайте от нея същото отношение!
Смятате ли, че половинката ви ви схваща?
Не е значимо да говорите на еднакъв език с колегата си, а да се разбирате. Това се оказва все по-трудно в днешно време, когато всеки се е затворил в себе си и мисли най-много за личните си потребности. В идеалния случай половинката ви би трябвало да схваща вашите потребности и цели, да не ви осъжда, а да ви поддържа. Трябва да се чувствате удобно да споделяте пред нея и да бъдете себе си.
 5 – те зодии с нова връзка през февруари 5 – те зодии с нова връзка през февруари
Понякога любовта идва и си отива, различен път ни заварва неподготвени. Случва се обаче да пристъпи към нас тъкмо в оня миг, в който я...
Считате ли, че сътрудникът ви дава задоволително независимост?
Малка доза ревнивост може да е от изгода за връзката, само че в случай че сътрудникът ви няма доверие, ревнува ви и ви завладява с вниманието си, това не е здравословно за вашите връзки. В щастливата връзка всеки би трябвало да има задоволително независимост и време за себе си, без това да е проблем за другия.
Виждате ли се в бъдеще със същия човек?
За да останат дружно двама души, е доста значимо да гледат в една посока и да изповядват едни и същи полезности. Дори и да сте щастливи с даден човек в този момент, запитайте се дали ще е по този начин след 10 или 20 години? Може да се окаже огромен проблем, в случай че половинката ви вижда бъдещето по един метод, а вие - по различен.
Отговорете си сами на тези въпроси, само че и не се опасявайте да ги зададете на колегата си. Това ще ви помогне да разберете дали и двамата сте задоволени от връзките си.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР