„Каква е разликата между служебното правителство на Радев и кабинета

...
„Каква е разликата между служебното правителство на Радев и кабинета
Коментари Харесай

Проф. Гечев: Кабинетът Денков е артистичната група в коалицията на ГЕРБ


„ Каква е разликата сред служебното държавно управление на Радев и кабинета " Денков "? В настоящето правителствоартистичната група е тази на Промяната. Те идват от служебните държавни управления, главните фигури в партията бяха издигнати точно от президента Радев и назначени от него - тъй че особена разлика няма. Това не е кабинет на партията на Промяната. Това е класическа коалиция, в която избрана роля играе ГЕРБ, партията на Промяната са артистичната група. Социологическите оценки дават на кабинета към 20 и под 20% поддръжка за държавното управление.Това е една много жестока оценка ". Това съобщи националният представител от “БСП за Българи” проф. Румен Гечев в ефира на Нова телевизия.

Социалистът уточни значимостта на идните локални избори и изрази подозрения по отношение на работата на актуалното държавно управление под управлението на Николай Денков. Той акцентира, че този кабинет не може да се дефинира като " кабинет на партията на Промяната ", а по-скоро като класическа коалиция, в която разнообразни партии и групи играят разнообразни функции.

По думите му са ясни множеството провокации пред България, в това число бюджетът за 2024 година, готовността за зимата и геополитическите напрежения, само че дефинира и като значими запазването на националната памет и идеали, без значение от политическата конюнктура.

Относно опцията за идни парламентарни избори, проф. Гечев показа, че социологическите оценки демонстрират поддръжка за държавното управление от към 20% или под този предел, което е явен знак за неодобрение в обществото. Социалистът съпостави кабинета на Николай Денков с предходните служебни държавни управления и акцентира, че геополитически и стопански политика не е изменена доста.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР