Каква е разликата между моят сервитьор и държавен служител, където

...
Каква е разликата между моят сервитьор и държавен служител, където
Коментари Харесай

Алибегов: Ще кажем на служителите да идват на работа и без сертификат

Каква е разликата сред моят сервитьор и държавен чиновник, където са по 20 индивида в стая? Не може да има разделяне на работещите хора в България. Аз персонално ще кажа на чиновниците си, че който има документ - има, който няма, отново да си идва на работа. Нямаме право да ги спрем да идват на работа или да ги пуснем в неплатен отпуск. Имаме 20% имунизация ". Това съобщи в " Твоят ден " Ричард Алибегов, ръководител на БАЗ и Алианса на туристическата промишленост в България.

По думите му сега 35, 40 и 45 лв. костват тестванията. " От три седмици сме организирали правенето на проби, една част плащаме браншовите организации или заведенията. Клиентът заплаща 10 лева, другите – ние. Това коства по няколко хиляди лв. дневно на притежателите ", съобщи Алибегов.

Алибегов счита, че би трябвало да се одобри теста на антитела на преболедуваните, само че нерегестрирани, както и европейската идея за безвъзмездни проби.

" Безпрецедентно е да се вкарва зелен паспорт при под 60% имунизация, тъй като заплашва стопанската система на страната. Това е гибел за бизнеса. Имаме 1,5 млн. преболедували. Пълен парадокс е безвъзмезден тест да коства 10 лева.'', счита Алибегов.

Той акцентира, че и проверяващите следва да показват зелен документ. И попита дали единствено сервитьорите би трябвало да показват документи, защото единствено тях клиентите ги виждат.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР