Каква е прогнозата за развитието на технологиите през 2018 г.?

...
Каква е прогнозата за развитието на технологиите през 2018 г.?
Коментари Харесай

Tехнологиите и тенденциите, които ще променят живота ни през 2018 г

Каква е прогнозата за развиването на технологиите през 2018 година? През идващите 12 месеца научната фантастика ще оживява от ден на ден: очила, които съчетават действителност и въображение, електрически коли и джаджи които се зареждат без никакви кабели. 

Ето някои от тях, които ще се доразвият през 2018 година

1. Тесла тласка автомобилната промишленост напред

Независимо дали сте скептични или абсолютно вярвате в бъдещето на електрическите автообили, мъчно е да отречете, че моделът Tesla 3 предизвика неспокойствие, сходно на iPhone в региона на електрическите коли. От момента, в който този седан на стойност 35 хиляди $, наименуван " наличен разкош ", беше въведен през 2016 година, предварителни поръчки за него направиха към 450 хиляди души. Сега остава да се надяваме, че Тесла ще може да ги извърши. Има огромни шансове да видим през 2018 година тези коли в деяние. А това несъмнено ще окаже въздействие върху всички автомобилни компании.

2. Говорещ домакински помощник

Представен през лятото на 2017 година, а по-късно за малко отсрочен, HomePod на стойност 350 долара е ​​първият представител на Apple. За хората, които купуват безусловно всички артикули на Apple, HomePod може да комбинира музика, телевизия и умна домашна система, както iPhone не може. Но Apple пропуснаха два празнични сезона, до момента в който съперниците Amazon Echo и Гугъл Home продукти се откриха в доста домове. Apple се концентрират върху качеството на звука на HomePod, само че доста хора не виждат разликата - или най-малко не желаят да заплащат за нея.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР