Каква е мотивацията на една жена, родила преди шест месеца

...
Каква е мотивацията на една жена, родила преди шест месеца
Коментари Харесай

Тя роди и ще влезе във форма за нула време

Каква е мотивацията на една жена, родила преди шест месеца и интензивно кърмеща, да сложи пред себе си предизвикването да влезе във форма за нула време.

Това ще разберем в новия специфичен план на влогъра Наталия от Natali’s Beauty - "Влез във форма ".

Бременни на аления килим. Какво обличат звездите - СНИМКИ

Бременна в 9-ия месец и с плочки по корема

До момента позната със своята пристрастеност към гримовете, модата, козметиката и триковете за хубост, този път младата майка взема решение да предприеме крачка към възвръщане на остарялото си Аз.

В продължение на шест епизода от март до август "Влез във форма “ ще наблюдава всекидневието ѝ във връзка с хранене, придвижване, спорт, страсти, изкушения, отмалялост и благополучие.

"След пет месеца ще стана на 30 година и точно това е моята мотивация да стартира да работя по възвръщане на предходната ми форма, а за какво не и да се сдобия с още по-добра версия на себе си. Истината е, че желая да трансформира освен фигурата си, а и философията си на живот – желая да пребивавам оптимално най-добре, да съм цялостна с сила, да се усещам тонизирана, да имам здрав дух и крепко тяло за доста игри и завършения с детето ми ", споделя Наталия.

В устрема си да възвърне предходната форма на тялото си, тя взема решение да започва поредност от видеа, в които да покаже по какъв начин с доста предпочитание и не по-малко старания човек може да усъвършенства освен обвивката си, само че най-много метода си на живот.

За всяка дама мотивацията може да е друга

Влизане във форма за летния сезон или тонизиране, което сигурно би се получило с приема на по-добра храна в композиция със спорт.

Първите стъпки на Наталия към реализиране на мечтаното тяло са:

- Разговор с професионален съветник по кърмене до каква степен са вероятни диетите за дами, които към момента желаят да кърмят;

- Среща с диетолог за разискване на подобаващ хранителен режим;

- Активни тренировки за добра физическа форма;

Какво ще я посъветват експертите и по какъв начин стартира приключението "Влез във форма " – вижте във видеото.

Какво проваля диетата на дамите и мъжете

Най-добрият асистент за събаряне на килограми

Ако сте решили и вие да влезете във форма дружно с Наталия – не пропускайте видеата в канала на Natali’s Beauty.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram .
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР