Каква е мотивацията на една жена, родила преди 6 месеца

...
Каква е мотивацията на една жена, родила преди 6 месеца
Коментари Харесай

Във форма след раждането за нула време

Каква е мотивацията на една жена, родила преди 6 месеца и интензивно кърмеща, да сложи пред себе си предизвикването да влезе във форма за нула време? Това разкрива влогърата Наталия в новия си специфичен план, наименуван „ Влез във форма “.

До момента позната със своята пристрастеност към гримовете, модата, козметиката и триковете за хубост, младата майка, родила преди 6 месеца своето момченце, този път взема решение да предприеме крачка към възвръщане на остарялото си „ аз “.

В продължение на 6 епизода в интервала март-август, влогът „ Влез във форма “ наблюдава всекидневието й — хранене, придвижване, спорт, разходки, страсти, изкушения, отмалялост и благополучие.

„ След 5 месеца ще стана на 30 и точно това е моята мотивация да стартира да работя по възвръщане на предходната ми форма, а за какво не и да се сдобия с още по-добра версия на себе си. Но истината е, че желая да трансформира освен фигурата си, а и философията си на живот — желая да пребивавам оптимално най-добре, да съм цялостна с сила, да се усещам тонизирана, да имам здрав дух и крепко тяло за доста игри и завършения с детето ми. “, споделя Наталия.

В устрема си да възвърне предходната форма на тялото си, тя взема решение да започва поредност от влогове, в които да покаже по какъв начин с доста предпочитание и не по-малко старания човек може да усъвършенства освен обвивката си, само че най-много метода си на живот.

За всяка дама мотивацията може да е друга — просто да желае да влезе в топ форма за летния сезон, да има своите килограми за събаряне или просто да желае да е по-тонизирана, което сигурно би се получило с приема на по-добра храна в композиция със спорт.

Какви са стъпките, които самата Наталия счита да следва:

- Разговор с професионален съветник по кърмене до каква степен са вероятни диетите за дами, които към момента желаят да кърмят
- Среща с диетолог, който да й разпише режим, с който да смъква гладко килограми
- Да стартира да тренира, с цел да поддържа добра физическа форма с интензивност

Какво ще я посъветват експертите и по какъв начин стартира приключението „ Влез във форма “ — вижте във видеото:

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР