Каква деградивна мисъл трябва да имаш – сега да седнем

...
Каква деградивна мисъл трябва да имаш – сега да седнем
Коментари Харесай

Борисов попиля деградиралите шумкари около Костов и "Агнешките главички", които вадят павета от "Дондуков"!

Каква деградивна мисъл би трябвало да имаш – в този момент да седнем да мислим и да отидем да разровим нещо, да го създадем по този начин, че да уязвим на другия ден. Така министър председателят Бойко Борисов разяснява на днешното държавно съвещание видеозаписите, на които се вижда съзнателно разрушение на новата пътна настилка на столичния бул. „ Княз Александър Дондуков “ от деятели към Костов и " Агнешките главички ", излиза наяве от публикуваната от държавната осведомителна работа стенограма от съвещанието. „ Представяте ли си каква безочливост е това, каква политическа офанзива – да отидеш, да разровиш подготвена улица, единствено с цел да можеш на другия ден да снимаш и да организираш митинги. Саботажи, тайна активност, това е същността на оцеляването им над 100 години “, сподели Борисов пред членовете на кабинета.

Министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков уточни, че единствено през вчерашния ден са подадени повече от 20 подправени сигнала за закъсали коли и ТИР-ове. „ Пращаме екипи да оказват помощ, да се отпуши придвижването, става известно, че единствено ги разкарваме.

Това не ни е основало компликации в почистването, тъй като, както всички виждат, беше основана добра организация и нямаме затворени пътища. Но подправените сигнали, първо, че хабят скъп запас, лишава се време на екипите, мести се техника, която е нужна за сериозни сектори – демотивират се хората, които се занимават със снегопочистване “, уточни министър Нанков.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР