Каква чудесна напитка - кефир ! Дори и в древни

...
Каква чудесна напитка - кефир ! Дори и в древни
Коментари Харесай

Ако замените закуската с тази напитка, коремът и паласките ще изчезнат на 4-тия ден

Каква чудесна напитка - кефир! Дори и в антични времена в Кавказ, той е считан за " подарък от небето " и е бил доста скъп: имало е религия, че ферментиралото мляко не може да се даде или продаде на никого, даже и за доста пари, написа zajenata.bg.

И това е забавно: Иво Ташев: С внушаемост се отслабва

Каква е особеността на тази напитка и с какво е по- друга от киселото мляко? С кефир можете да съкратите периода на всяка диета за намаляване! Затова ще ви разкажем малко по-долу, тъй като няма по какъв начин да преминем без да споменем за удивителната му изцелителна мощ
 отслабнете върху киселото мляко С какво кефирът е по-полезен от киселото млякоЗа разлика от млякото, кефирът се смила доста по-добре, а количеството протеини, минерали и витамини са тъкмо същите. В храносмилателната система, кефирът работи като антисептик, обезвреждащ нездравословната околна среда.
 отслабнете върху киселото мляко По време на монотонни диети и хранителни ограничавания постоянно в организма се образува огромно количество нездравословни детайли, които мъчно се разграждат, а кефирът може да спомогне затоваПитието възвръща чревната микрофлора след приемане на антибиотици.
 отслабнете върху киселото мляко Използването на нискомаслен кефир ще спомогне за възстановяване на действието на черния дроб и панкреаса.Кефирът съдържа набор от 12 витамина, измежду които А, В и D - изключително нужни за бременните дами за обикновено развиване на плода.А за мъжете също е доста потребен: протеините от суроватка оказват помощ за построяването на мускулите.
 отслабнете върху киселото мляко
Кефир за намаляване
За да се отървете бързо от наднорменото тегло, диетолозите предлагат да включите нискомаслен кефир в диетата си. И с цел да постигнете по-бързи резултати, се предлага потреблението на кефир под формата на зелен коктейл.
 отслабнете върху киселото мляко
Необходими съставки за напитката300 мл кефир 3 клончета магданоз3 клонки копър3 клончета кориандър1 краставицащипка солчерен пипер
 отслабнете върху киселото мляко
Как да си я приготвите:Зелените подправки би трябвало да се измият добре и по-късно да се изсушат дружно с краставицата, нарязана на огромни части. След това слагате всичките съставки в шейкър (блендер) и изсипвате половината от кефира.След като сместа добие хубава гладка текстура, изсипвате останалата част от кефира и разбърквате още веднъж.Готовият коктейл се изсипва в чаша, добавяте сол и черен пипер на усет.
 отслабнете върху киселото мляко
Това пиво с ободрителен усет ще бъде прелестно начало на деня и прелестна грижа за фигурата ви. Кефир коктейлът може да размени закуската или вечерята ви и ще видите след няколко дни незабавно смяна в отражението на огледалото
Нека приятелите ви научат за прелестните свойства на кефира, натиснете " Сподели ", в случай че желаете да им помогнете да се отърват и те от някое ненужно килце за пролетта!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР