Каква анорексия, Боже мой! Пълни глупости! Изобщо няма нищо вярно

...
Каква анорексия, Боже мой! Пълни глупости! Изобщо няма нищо вярно
Коментари Харесай

Миската Радинела Чушева: Не съм анорексичка, започвам дена си с мекици

„ Каква анорексия, Боже мой! Пълни нелепости! Изобщо няма нищо правилно в това, което пишат жълтите медии. Не раз6ирам и за какво го вършат. Чувствам се прелестно, ето вижте - стартирам деня с мекици. " Това показа Мис България 2019 Радинела Чушева в отговор на пу6ликации, в които се твърди, че се е разболяла от анорексия.
Според писанията почитателите на хубавицата са се уплашили от нейния външен тип - била извънредно кльощава.

„ Сигурно си свалила цели 15 кг и към този момент тежиш едвам 40 кг при растеж от 170 см Да не си болна, Ради ", питат я приятелите, на които Чушева не счита да дава пояснение. Миската в никакъв случай не е била даже закръглена, а имаше пропорционално тяло и форми и гладът не е „ нейната буря ", както твърди. Според почитателите й в нета обаче краката на хубавицата са по-хилави и от тези на Светлана Гущерова.

 
Адреналинка от „ Господари на ефира ", не счита, че нещо от външността й е „ плашещо " .

Според околните й миската постоянно си е била слабичка, само че тъй като има силиконов бюст, на негов декор тя наподобява още по-слаба. Скандалната Мис България, както я назовават, влезе в устата на хората, откакто беше снимана от „ България Днес " с по-възрастен от нея мъж. Тя е на 27 години, а мъжът до нея изглеждаше на забележима възраст 60 години.

Бившата адреналинка на „ Господарите " не крие, че обича лукса и се облича единствено в най- скъпите фешън марки. Тя няма нито ден трудов стаж, нито фешън задължения, а и не работи като инфлуенсър в обществените мрежи. 3а сметка на това непрекъснато пътува и постоянно отскача до екзотични дестинации. Разбира се, Радинела постоянно разгласява единствено свои снимки, само че няма срещу и да приказва намерено за любовта си към по-възрастните мъже. „ Ще пребивавам и излизам с който си желая, персоналният живот по тази причина е персонален, да не се бъркате в него ", отсича миската.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР