Както знаете в момента текат едни от финалните изслушвания по

...
Както знаете в момента текат едни от финалните изслушвания по
Коментари Харесай

Райън не изпитвал притеснения за мултиплатформения характер на CoD

Както знаете сега текат едни от финалните чувания по делото, касаещо реализирането на договорката сред Microsoft и Activision Blizzard. Както към този момент ви разказахме, Федералната комерсиална комисия на Съединени американски щати съумя да издейства краткотрайна възбрана на договорката от съда, като се чака да бъде изслушан по тематиката и персонално изпълнителният шеф на Microsoft Сатя Надела. Междувременно продължава публикуването на материали, показани по време на чуванията. IGN разкрива един подобен материал и любопитна детайлност. От писмо, предоставено на FTC излиза наяве, че в началото шефът на Sony Interactive Entertainment Джим Райън не изпитвал каквито и да е подозрения, че Microsoft ще запазят мултиплатформения темперамент на Call of Duty. Поредицата се явява ябълката на раздора сред PlayStation и Microsoft, а по този начин също и един от причините на американските регулатори за въздържане на договорката.

Два дни след оповестеното от Microsoft желание да придобие Activision Blizzard написал в писмо: „ Прекарах много време, както с Фил (Спенсър, управляващ гейм интервенциите в Microsoft) и Боби (Котик, изпълнителният шеф на Activision Blizzard – б.а.) през вчерашния ден. Убеден съм, че ще виждаме CoD на PlayStation още дълги години. Не съм напълно склонен и ми се искаше да не се случва (сделката), само че ние ще сме добре, повече от добре “, цитират IGN писмото.

И в случай че някои от вас си спомнят, в действителност Microsoft уверяваше по какъв начин сериите ще си останат налични и за PlayStation до момента в който я има конзолата на пазара, а след това започнаха да се загатват някакви периоди.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР