Както знаете, тази седмица стартираха официалните изслушвания на Apple и

...
Както знаете, тази седмица стартираха официалните изслушвания на Apple и
Коментари Харесай

Epic Games отделят милиони за пренасяне на PlayStation игри към PC

Както знаете, тази седмица стартираха формалните чувания на Apple и Epic Games по техния спор в съда. По време на обществено изнесените документи в хода на процеса, станаха ясни няколко забавни детайлности, засягащи Epic, Apple и Microsoft, които бяха въвлечени в правосъдните борби сред двете компании. Като да вземем за пример, която Epic са отделили, с цел да получат извънреден достъп до избрани заглавия, които да изложат в магазина си и големите облаги на Fortnite в последните две години.

В новата информация, появила се в последните дни се схваща повече за любопитен проект, който да разреши на компанията да придвижи конзолни ексклузиви за лични компютри, за което предава.

През последните няколко години, Sony разрешиха няколко екслузива за PlayStation да се появят за PC. По този метод, за Windows излязоха Days Gone, Death Stranding, Detroit: Become Human, Beyond: Two Souls, Horizon: Zero Dawn. Според документите по делото сред двете компании, излиза наяве, че Epic Games са имали съответен проект да разгласяват в магазина си водещи заглавия на водещите конзоли – Xbox, PlayStation и Nintendo. При първите не се е получило, което звучи разумно. Първо, Microsoft има собствен личен магазин. Освен това, от оповестеното излиза наяве, че Фил Спенсър, шефът на Xbox е в непосредствен контакт с Гейб Нюъл, началник на Valve, притежатели на конкурентната на Epic Games Store платформа Valve. Отделно от това, компанията промотира интензивно абонаментната си услуга Game Pass, откъдето били срещу една възможна договорка сред Epic и Microsoft. Що се отнася до Sony, Epic са предложили $200 000 000 за достъпа до сред четири и шест огромни игри за PlayStation. Не е известно какъв е бил отговорът на японската компания. В документа е записано, че се чака отговор, само че не се загатва от по кое време датира това предложение. По отношение на Nintendo, то Epic изрично дефинират опцията за съдействие като нулева.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР