Както знаем, за създаването на качествен и стойностен филм, са

...
Както знаем, за създаването на качествен и стойностен филм, са
Коментари Харесай

Когато изкуственият интелект създаде романтичен филм

Както знаем, за основаването на първокласен и стойностен филм, са нужни положителни хрумвания, въображение и несъмнено, цялостен екип, който да работи дружно отдадено. Макар и мощно креативна сфера, кино продукцията също може да бъде подвластна на изкуствения разсъдък, който по този начин настойчиво завзема повече и повече аспекти от живота ни. И доказателство за това е филмът, озаглавен Next Stop Paris.
 Алба Ренай - изкуственият разсъдък, водещ на испанската версия на известното риалити
Когато неестествен ителект е водещ на известно риалити

Как и къде се случва това

Той е късометражна сантиментална история, която е по-различна от всички останали, които сме гледали до момента, с това, че е основана най-вече благодарение на изкуствен интелект.

Филмът е продукция на TCLtv+, чиято премиера ще бъде това лято. Вече обаче може да хвърлим взор към филмовия откъс.

От него излиза наяве, че сюжетът наблюдава пътуването на млада жена по време на медения ѝ месец в Париж сама, откакто е била зарязана на сватбата от годеника си, който бяга с друга. Във влака дамата среща чужд и по този начин двамата се потапят в атмосферата на френската столица дружно.

Няма по какъв начин да не ни направи усещане обаче, че в филмовия откъс съвсем всичко наподобява сюрреалистично, лишено от страст, в това число и персонажите, които също така се движат по доста изкуствен метод, а устните им даже не се синхронизират при говорене.

За Next Stop Paris от TCL са заложили на живи сценаристи, както и артисти, които да озвучават. Въпреки че в екипа на кино лентата са били включени и други експерти, той в огромна степен е осъществен с помощта на генеративен AI.

" Развълнувана съм от тази опция да ни отличи с автентично програмиране. AIGC (съдържание, генерирано от неестествен интелект) за нас е началото. Това е нов метод и има смисъл, поради че идваме от софтуерна и хардуерна компания, това да е мястото, откъдето да стартираме ", споделя Крис Реджина, основен шеф по наличието на TCL, пред Broadcasting+Cable.

От компанията се надяват, че истинското наличие може да помогне за привличането на фенове, както и да помогне за построяването на идентичността ѝ. Освен това TCL възнамерява да направи истинското си наличие налично за извършване на покупки и да има генерирани от изкуствен интелект " герои в нашите излъчвания, които могат да бъдат посланици на марката и инфлуенсъри за рекламодателите ", добавя Крис Реджина.
 Новите очила на Meta и Ray-Ban с изкуствен интелект - какво да чакаме от модела
Очилата с изкуствен интелект, с които виждаме света по нов метод

Всичко виждат, всичко знаят

По думите ѝ обаче компанията не се е фокусирала единствено върху генерирано от изкуствен интелект наличие. Работи се и върху обичайно такова, което включва филми и излъчвания по сюжет, издава още тя, представена от Engadget.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР