Както знаем, Милен Цветков има първи брак с жена, от

...
Както знаем, Милен Цветков има първи брак с жена, от
Коментари Харесай

Винаги Изглежда Жизнен И Наперен, Но Всички Зрители Чувстват, Че Има Нещо! Най-Накрая: Ето Я Страшната Драма В Живота На Милен Цветков!

Както знаем, Милен Цветков има първи брак с жена, от която е щерка му. След това той срещна Ивета, която пък го подари със сина им Боян. И в двата случая обаче връзките приключиха с разлъка. Както и десетките други мимолетни случки на водещия.

Мнозина се питат какво му е на Милен, че не може да свърти жена до себе си. И ето, че отговорът към този момент излезе нескрито. Оказа се, че казусът на Цветков не е в изневерите или флиртовете.

Общо взето той не е от дъртите коцкари, бройкащи всичко, което шава и носи пола. Проблемът му бил в характера, който дамите мъчно понасяли. И, да си го кажем право, хуквали да бягат стремително.

„ Милен е интелигентен и доста грамотен мъж. Разговорите с него са наслаждение, само че единствено в случай че си му другар или ти е в компанията. Да живееш с него е извънредно, тъй като няма угодия. Свикнал е да се постанова, да командва и да се сърди в случай че не стане на неговата. Все „ прелестни “ неща за всяка дама “, разкриват близки до него източници.

А като се вземе поради и фактът, че Цветков надалеч не бил от вида романтици, които вършат дарове и изненади, картинката ставала приключена. И половинките му скоростно си плюели на петите.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР