Както всичко в живота – и любовта не е статична. Тя

...
Както всичко в живота – и любовта не е статична.
Тя
Коментари Харесай

Вижте как да разнообразите любовния си живот

Както всичко в живота – и любовта не е статична.
Тя се движи, трансформира се, заема разнообразни форми и размери. Ето за какво не очаквайте пърхащи пеперуди от самото начало. Напълно обикновено е да има интервали, в които чувствате, че не всичко върви по този начин безпрепятствено и безупречно. Важното е да не се отказвате и да работите за подобряването на обстановката.
В идващите редове ви предлагаме няколко метода, с които можете да разнообразите любовния си живот и да си върнете пристрастеността. Ето ги и тях:

Организирайте си срещи
Замисляли ли сте се по кое време за последно ходихте на среща? Вероятно това е било по времето, когато сте се срещнали с сегашния си сътрудник. Очакването, трепетът, че ще го видите, мисълта по какъв начин изглеждате и какво ще облечете… всичко това евентуално ви е карало да се вълнувате и да летите на крилете на любовта. С времето тези срещи се реалокират на дивана, където всеки остава уединено с мобилния си телефон. Ето за какво, с цел да внесете малко многообразие във връзката си – организирайте си среща. Поне един път седмично отидете на кино или вечеря като двойка. Така ще преоткриете колегата и ще намалите напрежението във връзката.

Поставяйте си цели
Поставяйте си цели, които можете да гоните дружно като двойка. Такива могат да бъдат общи спестявания за почивка, закупуването на безценен електроуред или автомобил. Можете да си поставите и цели, свързани със здравето – като да вземем за пример – да свалите килограми, да се включите в маратон или пък да участвате в изкачването на някой връх. Работата над задачите ви ще ви помогне да развиете възприятието, че сте тим. Освен това, по този начин ще имате опцията да обсъждате нови тематики и да вършиме разнообразни неща, свързани с общата ви цел.

Поздравявайте се
Начинът, по който се поздравявате, откакто сте били надалеч един от различен, може да дефинира тона и настроението за деня ви. Промяната в дребните привички (включително и в това по какъв начин поздравявате колегата, откакто се прибере от работа), може да бъдат ключ към една постоянна връзка. Посрещнете индивида до себе си на вратата, прегърнете го, целунете го и изразете насладата си от това, че го виждате. С този дребен жест задавате тона на останалата част от деня ви.

Задавайте смислени въпроси
Вероятно когато сте се опознавали, вие и сътрудникът ви сте прекарвали дълги часове в диалози на всевъзможни тематики. Говорейки, сте се влюбвали един в различен – лека-полека. Ако усещате, че към днешна дата най-важният въпрос, който задавате е: „ Какво искаш за вечеря “, помислете не е ли пристигнало време да разчупите рутината. В подобаващия миг попитайте обичания си за детайлности от детството му, които не знаете или пък за някоя забавна преживелица. Ще видите, че постоянно има с какво да се изненадате.

Говорете за възприятията си
Не забравяйте, че думите показват възприятията ви. Понякога хората са склонни да не помнят всички умалителни обръщения и сладки имена, които са си казвали, когато връзката е била първоначално. Казвайте постоянно: „ Обичам те “ и не се срамувайте от думи, които показват по какъв начин се чувствате.

Лягайте си едновременно
Според изследване, от ден на ден двойки не лягат едновременно. Това, съгласно специалисти може да докара до неразбирателства, по-малко другарство и диалози и по-рядко правене на секс. Ако пък си лягате дружно, уверете се, че всеки от вас не е с мобилен телефон в ръка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР