Както всички знаем, от много години курортът Слънчев бряг е

...
Както всички знаем, от много години курортът Слънчев бряг е
Коментари Харесай

Това е британският Слънчев бряг - с нудистки плажове, евтина пиячка и диви оргии

Както всички знаем, от доста години курортът Слънчев бряг е желано място за летен отдих на жителите на Острова. Разбира се почивките са придружени с значителни количества алкохол и разгулни празненства. Британците са известни на всички работещи и били там с разкрепостеното си държание, като обичайно са „ завладяли “ няколко курорта по света, където да вилнеят на вола.

Конкурентът на Слънчев бряг като „ английската столица на пияния туризъм “ е и испанският курорт Бенидорм.

В последно време, обаче, британците все по-често преоткриват и избират красивите места на родната им земя – несъмнено тази наклонност се усили доста към пандемията и рестриктивните мерки около нея. Рестрикциите важаха за пътешестване, пребиваване, събиране на хора на едно място, за носене на маски, документи и други.

Това докара до „ откриването “ на локалния „ Слънчев бряг “ във Англия.

Новият курорт за пир е Bournemouth (Борнмът), където феновете на пиянството могат да прекарат един уикенд с компания.

Плажовете там са красиви, а оферират даже и нудистки подобен. По-интересното е като пристигна нощта – тогава градът става същинска столица на купона, изключително при моминско или ергенско празненство.

Все отново, за жалост на купонджиите алкохолът е по-скъп от Слънчев бряг, само че най-малко е по-евтин от Лондон. За цялостен свършек на купона, не малко от притежателите на питейните заведения остават заспалите и пияни туристи, когато нощта е топла. Така с изгрева те напряко могат да събират загар.

Инфо: blitz.bg

 

Тагове: Bournemouth Борнмът Бенидорм Слънчев бряг купон разгул гуляй оргии пиене пичка алкохол плажове new
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР