Както винаги след избори, днес е време за планове и

...
Както винаги след избори, днес е време за планове и
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: ДПС беше единствена опозиция на ГЕРБ

Както постоянно след избори, през днешния ден е време за проекти и равносметки. Изборите за следващ път изведоха сходна структура на Народното събрание и народът не овласти еднопартийно държавно управление. Дори първите две групи не могат да образуват болшинство. Народът още веднъж сподели, че е умен – желае държавно управление на национално единодушие, обединяване и съединяване. Уроците остават ненаучени. Основната част от политиците за следващ път не съумяха да обяснят на хората какви политики оферират, какви решения имат за рецесиите, а водиха акция на опълчване, ненавист и разделяне. Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в първото съвещание на новото 48-мо Народно заседание.

За следващ път не се пое път към разговора като изискване за триумф. Липсата на разговор е главен белег на ръководещите в последното десетилетие. Липсата на разговор е съществена причина за рецесия и разпад, уточни още той.
 
Отговорността е на всички. Много е елементарно да кажеш, че гласоподавателите са ти отредили място на съпротива – това е безконтролно. Избирателите са ни отредили да решаваме проблемите им, да представляваме възгледите им,  отредили са ни място в една парламентарна република и чакат да поставим старания зимата да ни донесе още повече растящи цени, мраз и мрак, съобщи още водачът на Движение за права и свободи и акцентира, че остават отворени за разговор, защото постоянно са мислили дълготрайно.

" Лесно е да рисуваш в черно съперника - и ние можем да вършим това. Но в последните 12 години само Движение за права и свободи беше съпротива на ГЕРБ. Не желаеме да сме ГЕРБ, не желаеме и управлявалите в последната година и половина. Използвайки властта по места ни мачкаха гласоподавателите и ни репресираха.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР