Както вече за всички е ясно, Тита и Недко Николов

...
Както вече за всички е ясно, Тита и Недко Николов
Коментари Харесай

Недко Николов проговори за побоя над Тита! ММА боецът за причината за раздялата

Както към този момент за всички е ясно, Тита и Недко Николов не са дружно. След повече от 2 години двамата поеха по разнообразни пътища. Една от лансираните аргументи за разлъка беше побой над Тита, като даже тя качи фотоси на потърпевшите си пръсти.

Истината обаче е малко по-различна. " Няма безусловно нищо правилно в това, че съм счупил пръстите на Тита ", разгласи Недко в изявление за " България през днешния ден ". Нещо повече - той в никакъв случай не си е разрешавал да ѝ протяга ръка физически. " Понеже наподобявам малко като неприятно момче с татуси и брада, хората очевидно са решили, че в действителност съм я наранил ", изяснява си Недко. 

Виж още: Нова звездна разлъка? Джулия би шута на Кристиан Кирилов, сподели новия мъж в живота си 

ММА боецът има и чатове, в които Тита му дава обещание да качи опровергаване на появилата се информация, че той ѝ е посягал. " Не знам заради каква причина досега не го е направила ", разяснява тематиката Недко. 

Иначе случаят с пръстите бил обвързван със... счупени нокти. Недко изяснява, че Тита е пресрещнала пръстите си просто. 

Що се отнася до повода за раздялата, Недко лагонично разяснява, че става въпрос за персонални неща, които няма да споделя. ММА боецът не разяснява дали има нов човек в неговия, или в нейния живот.

Изображение: https://www.instagram.com/hrisistar/
https://www.instagram.com/nedkonikolov/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР