Както вече ви информирахме легендарният всъдеход има нова базова версия.

...
Както вече ви информирахме легендарният всъдеход има нова базова версия.
Коментари Харесай

Mercedes започна продажбите на новата G-Klasse с двулитров двигател

Както към този момент ви информирахме именитият всъдеход има нова базова версия. Тя е обозначена с показател G 350, а в този момент Mercedes-Benz разгласи началото на продажбите на този автомобил. Най-маломощната G-Klasse разполага с бензинов двулитров мотор с 258 конски сили и с оптимален въртящ миг от 370 Нм.

Новата трансформация е предопределена за Китай и ще бъде най-малката и налична в линията на модела. Разширяването на асортимента се дължи на особеностите на локалното законодателство. Базовият не се полза с налог " разкош ".
 Mercedes стартира продажбите на новата G-Klasse с двулитров мотор

Маркетолозите на Mercedes-Benz са нарекли версията с четирицилиндров мотор G 350 - еднакъв показател в световния SUV с шестцилиндров турбо дизел 3.0, който пък не се продава в Китай.

Gelenevagen с 258 конски сили (370 Nm) е с 2.0 M264 турбо мотор, който е кадърен да форсира от нула до 100 километра в час за осем секунди. G 350 има общоприета скоростна кутия - деветстепенна автоматизирана, системата за задвижване на четирите колела с три блокировки на диференциалите.
 Mercedes стартира продажбите на новата G-Klasse с двулитров мотор

Външно можете да различите тази G-класа от осемцилиндровата версия по табелката на петата врата и неналичието на V8 лога на предните калници. По отношение на оборудването модификациите на G 350 и G 500 са идентични: има мултимедийна система MBUX, аудио система с 16 високоговорителя и многоконтурни седалки с отопление, вентилация и масаж.

С появяването на версията с мотор 2.0, новият Mercedes-Benz G-Klasse е поевтинял с съвсем 200 хиляди юана (25 000 евро): в този момент цените стартират от 1 429 800 юана (176 435 евро). Освен това базовата версия е без налог върху лукса, което ще разреши на китайските консуматори да спестят още повече.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР