Както вече ви информирахме генералният дистрибутор на Mercedes-Benz – Силвър

...
Както вече ви информирахме генералният дистрибутор на Mercedes-Benz – Силвър
Коментари Харесай

Подробности за новата C-Klasse, коята вече е налична и у нас

Както към този момент ви информирахме генералният дистрибутор на Mercedes-Benz – Силвър Стар – показа на българския пазар новото попълнение в своята продуктова гама. С вграден изкуствен интелект, навигация с добавена действителност и следене на трафика в действително време, новата C-класа поема стремглаво по пътя на своя по-голям другар и флагман на марката S-class. В допълнение с електрифицираните бензинови и дизелови мотори, както и plug-in хибридните версии моделът дава обещание от всичко по доста – дейно задвижване, цифров интериор и съвременен дизайн.
От Baby Benz до през днешния ден
Нововъведенията в топ моделите на Mercedes-Benz постоянно са задавали стандарти. C-класата не прави изключение. Всяко последващо потомство в историята на автомобила се отличава с новаторска технология за пазарния си сегмент.

След дебюта на компактните модели през 1982 година, C-класата се трансформира в една от най-продаваните моделни серии на Mercedes-Benz с помощта на разнообразието и новаторската технология. От 1982 година до момента са създадени над 10,5 милиона автомобила. Прозвището „ Baby Benz “ първо получава серията W201, защото сполучливо поема нова посока в света на компактните коли. Обозначението „ C “ идва през 1993 година, когато концернът стартира да трансформира наименованията на моделите Mercedes-Benz. Така C-класата става второто моделно семейство след S-класата, на което е обещано такова име.

 Подробности за новата C-Klasse, коята към този момент е налична и у нас

Днес C-класата се създава в Бремен (Германия, водещ цех за моделната серия), Източен Лондон (Южна Африка, всички версии с десен волан) и Пекин (Китай). С настоящото си пето потомство автомобилът прави смела стъпка в цифровото бъдеще.
Умни светлини
Системата DIGITAL LIGHT, позната от новата S-класа, е налична като алтернатива. Тази революционна технология разрешава голям брой нови функционалности, като да вземем за пример прожектиране на предупредителни знаци върху пътя начело. DIGITAL LIGHT има вграден модул с три извънредно мощни светодиода във всеки фар, чиято светлина е пречупена и ориентирана от 1,3 милиона микро огледала. Така резолюцията е повече от 2,6 милиона пиксела на транспортно средство, което спомага за мъдро адаптиране на осветеността пред автомобила по отношение на преминаващите транспортни средства и пешеходци.
Последно потомство MBUX
С-класата е олицетворение на еволюцията на актуалния премиум автомобил, а спортният интериор е мястото на радикалните нововъведения. Вертикалният 30,2 см (11,9 инча) тъч скрийн екран трансформира централната подпора в цифров център на автомобила. Модерните декоративни детайли придават приключен тип на актуалния дизайн.

C-класата заимства последното потомство на инфотеймънт системата Mercedes-Benz User Experience (MBUX) от S-класата. Интериорът на автомобила e още по-дигитален и образован. Хардуерът и софтуерът са надградени: брилянтните изображения на LCD екраните улесняват ръководството на автомобила и функционалностите за комфорт.

Дисплеят на лидера и медийният екран оферират изцяло естетическо преживяване. Информацията е показана по ясно структуриран метод. Навигацията на цялостен екран дава на лидера допустимо най-хубавите насоки по време на пътешестване посредством опцията за добавена действителност. В новия „ Помощен режим “ трафикът се демонстрира в действително време и се добавя с потребна информация и 3D аспект.
Електрифицирани мотори  Подробности за новата C-Klasse, коята към този момент е налична и у нас

При C-класата дизеловите и бензиновите мотори към този момент имат вграден стартер-генератор (ISG) с 48-волтова бордова електрическа система за умна помощ при ниски обороти на мотора като мек хибрид от второ потомство. Мощността стартира от 204 конски сили и още 20 спомагателни, с помощта на интегрирания сред мотора и скоростната кутия електрически модул при бензиновия C 200 и доближава 265+20 конски сили при дизеловия C 300 d, който форсира от 0 до 100 км за 5,7 секунди. Трансмисията 9G-TRONIC е създадена в допълнение за адаптиране на ISG и е конфигурирана във всички модели на C-класата, като успеваемостта при ръководство е усъвършенствана.

C-класата е изключително пъргава и постоянна с опционалното ръководство на задния мост и съпътстващото го по-директно съответствие на кормилното ръководство на предната ос. Ъгълът на завиване на задния мост е 2,5 градуса. Това понижава радиуса на завоя с 43 сантиметра до 10,64 метра. Водачът също се нуждае от по-малко завъртания на кормилото, с цел да направи цялостна маневра при паркиране.

Цената на автомобила за България започва от 88 200 лв. (с ДДС) за С 200, като моделът се предлага със задно или със задвижване на четирите колела. При бензиновите версии базовият С 220 d е с цена 92 100 лв. (с ДДС), като серийното съоръжение включва LED High Performance фарове, MBUX с разширена функционалност, пакет Mercedes me connect с отдалечени услуги през мобилен телефон и набор от системи за сигурност и асистиране на лидера.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР