Както вече сме споменавали много пъти, TikTok е платформа, В

...
Както вече сме споменавали много пъти, TikTok е платформа, В
Коментари Харесай

TikTok акцентира върху важността на аудиото в ангажиращото съдържание

Както към този момент сме споменавали доста пъти, TikTok е платформа, В предходен материал разказахме повече за последните доклади на компанията за нейното въздействие върху потребителите и за метода, по който ангажира тяхното внимание, приковавайки ги часове наред в безконечен поток от известни видеоклипове.

Една от основните промени в метода, по който актуалния интернет консуматор възприема наличие, чийто катализатор беше платформата TikTok, е все по-честото гледане на наличие с включен тон – нов потребителски табиет, който не беше прочут в предишното.

През последните няколко години множеството обществени мрежи и платформи за наличие обръщаха внимание на основателите, които желаеха да схванат повече за потребителските привички, че е добре да се разгласяват видеоклипове без тон или най-малко такива, при които даже аудиото да е изключено, да се резервира по-голямата част от първичните смисъл и наличие. Платформите отправяха този съвет, защото съгласно тях потребителите на обществени мрежи се намират в една среда без тон. От TikTok обаче дават на основателите на наличие и рекламодателите напълно друга информация и препоръки. От обществената мрежа споделят:

„ TikTok е една среда за развлечение, където звукът е постоянно включен на устройствата на потребителите, защото той провокира наслада, креативност и чувство за заедност за повече от един милиард дейни консуматори. Използвайки звука, вие можете освен да се свържете с вашата общественост, и да бъдете усетени от нея по доста по-ефективен метод, с цел да бъдете запомнени. Всъщност, в случай че един видеоклип промотиращ бранд в TikTok включва ария, която е известна в платформата, 68% от потребителите споделят, че ще запомнят марката по-добре, а 62% от потребителите биха били любопитни да научат повече за него. “
Създайте личен химн
Така настоящата информация на TikTok за потребителските привички и за метода, по който актуалните консуматори употребяват онлайн наличието освен ни споделя, че звука в клиповете, които публикуваме ще бъде слушан, само че и че в действителност той е сериозен детайл за основаването на ангажираност. Според неотдавнашен отчет на платформата фирмите, които са употребявали атрактивно аудио към своите рекламни видеоклипове, са нараснали доста своето въздействие и наличие в обществената мрежа.

Някои цифрови организации даже споделят, че в среда като TikTok би било изключително атрактивно в случай че марките, които желаят да споделят в това ново поле, си сътрудничат с прохождащи или търсещи нови благоприятни условия музикални реализатори, които да основат в колаборация нещо като химн на марката, с който той да бъде запомнен, и да ангажира в обществените мрежи.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР