Както вече разбрахме, Скарлет Йохансон ще изпълнява ролята на Жан

...
Както вече разбрахме, Скарлет Йохансон ще изпълнява ролята на Жан
Коментари Харесай

Скарлет Йохансон отново под прицела на транс актьори

Както към този момент разбрахме, Скарлет Йохансон ще извършва ролята на Жан Мари Гил във кино лентата, който се основава на същинската история на живота на Гил, която се ражда жена, само че по-късно се самоопределя като мъж.

 Скарлет Йохансон и настроенията към новата ѝ роля
Скарлет Йохансон и настроенията към новата ѝ роля

Може ли актрисата да играе транс мъж

Новината за присъединяване на Йохансон в ролята ѝ на транс мъжа Гил беше посрещната с митинги и рецензии, които не престават да се задълбочават. Нападките към нея към този момент се отнасят освен за идното ѝ присъединяване във кино лентата Rub & Tug, само че и за играта на актрисата като цяло. Група от транс артисти качиха клипче в YouTube, в което намерено се подиграват на другите функции на Скарлет Йохансон.



В края на клипа един от участниците приказва от името на актрисата точно за идната ѝ транс роля във кино лентата Rub & Tug , като споделя: " Съжалявам, само че имам проблем, тъй като дамите с гърди в действителност в действителност са маргинализирани в Холивуд. Искам да кажа, че знам, че има хора, които в действителност са претърпели това (да са транс мъже) и биха придали доста повече достоверност на облика, по тази причина се усещам малко необичайно, че одобрявам ролята, която в действителност въобще не ми подхожда ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР