Както вече няколко пъти ви разказахме, съвсем скоро всички производители

...
Както вече няколко пъти ви разказахме, съвсем скоро всички производители
Коментари Харесай

Първият iPhone с USB Type-C порт вече е факт

Както към този момент няколко пъти ви разказахме, напълно скоро всички производители продаващи смарт телефони в Европейския съюз може да бъдат задължени да преминат към еднакъв порт за зареждане за своите устройства. Докато по-голяма част от модерните устройства употребяват USB Type-C и това надали ще е проблем за тях, то въпреки всичко остава въпроса какво Apple ще направи при такава обстановка.

Смартфоните на компанията употребяват по този начин наречения Lightning порт от iPhone 5 насам, само че това може да се промени в околните няколко години. Не е изключено от Apple да не преминат към USB Type-C, а да заложат на устройство без никакви портове, а зареждането да е само безжично.

Все отново има късмет американската компания да се довери на USB Type-C за iPhone, както към този момент направи при MacBook и iPad. Все отново преди този момент да се случи, студентът Кен Пилонел съумя да преработи своя iPhone X, като сложи изцяло функционираща Type-C букса и разгласява малко видео за това.

Първоначално Пилонел направил работещ концепт, само че за жалост той не се побрал в корпуса на iPhone X. Това наложило и няколкомесечно закъснение, само че финалната визия на плана към този момент е реалност.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР