Както вече несъмнено знаете, синът на президента Джо Байдън Хънтър

...
Както вече несъмнено знаете, синът на президента Джо Байдън Хънтър
Коментари Харесай

Хънтър Байдън прави изложба с картини, струващи между 75 000 и 500 000 долара

Както към този момент безспорно знаете, синът на президента Джо Байдън Хънтър Байдън има нова кариера като художник и скоро може да стартира да прави доста пари от това, заяви Washingtonian.

Artnet оповестява, че галерията " Джордж Берж " в Сохо ще направи независима галерия на изкуството на Байдън през есента.
 Синът на Джо Байдън изхарчил парите от украинската спекулация за алкохол и опиати Синът на Джо Байдън изхарчил парите от украинската спекулация за алкохол и опиати
Синът на сегашния президент на Съединени американски щати Джо Байдън, Хънтър, признава, че е похарчил парите, които е получил от работата си в борда на украи...

Според Джордж Берж, търговецът на на творби на изкуството на Байдън, цените за оригинали ще стартират от 75 000 $ и ще доближават до 500 000 $ за по-големи картини.

Въпреки че се занимава с изкуство от дете, Байдън не е имал никакво публично образование. Той сподели на Artnet, че новото му студио се намира в триетажен гараж в парцела му.

По-рано тази година Байдън разгласява записки, които насочиха вниманието към неговия автентичен взор към живота му като наркоман.

Рисуването, споделя той на Artnet, не е форма на терапия. „ Това не е инструмент, който употребявам, с цел да мога по какъвто и да е метод да се оправя, то идва от доста по-дълбоко място “, сподели той. „ Нещото, което в действителност ме очарова, е връзката сред макро и микро и по какъв начин тези модели се повтарят още веднъж и още веднъж “, сподели той.
 Джо Байдън: Атакуват мен посредством обвинявания против сина ми Джо Байдън: Атакуват мен посредством обвинявания против сина ми
Избраният за президент на Съединени американски щати Джо Байдън има вяра, че обвиняванията против сина му се повдигат по политически аргументи, а демократът не ги смя...

Подробности за изложбата наесен към момента не са налични.

Преди да стартира, сподели Берж пред Artnet, се възнамерява частно показване в Лос Анджелис, където Байдън живее с новата си брачна половинка Мелиса Коен и сина им Бо (Artnet оповестява, че неотдавна фамилията се е преместило на неразкрито място на север от Венис Бийч).

В последния поврат на нещастието за Байдън майката на Коен неотдавна умря от същия вид рак на мозъка, какъвто имаше починалият му брат.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР