Както вече ФАКТИ съобщи, движението по участъка между станциите Театрална

...
Както вече ФАКТИ съобщи, движението по участъка между станциите Театрална
Коментари Харесай

Спаси София: Поредното некадърно строителство на Фандъкова и ГЕРБ

Както към този момент ФАКТИ заяви, придвижването по сектора сред станциите " Театрална " и " Хаджи Димитър " от чисто новата линия на метрото в София е спряно след сериозна техническа повреда. От организацията " Спаси София " споделиха, че релсовият път се е надигнал от преминаваща под тунела река и упрекнаха кмета Фандъкова и управата от ГЕРБ в " следващо неспособно строителство " макар инвестицията от 1 милиарда лв..

" Очаква се влакове да не се движат най-малко седмица, до момента в който бъде отхвърлен казусът. Строител на сектора е небезизвестната компания " Трейс ", която е получила 75 млн. лева за работата си. Същата компания, която построи автомагистрала " Тракия " сред Чирпан и Стара Загора, по която караме с 90 км/ч, която ремонтира пътя за Своге, където починаха 20 индивида. Това е онази компания, която построи и западната дъга на СОП, която неведнъж пропадаше, бул. " Дондуков ", който стана на талази, бул. " Тодор Каблешков ", където закъснението в пъти надвиши периода, бул. " Витоша ", чиито плочки не стопираха да хлопат..., само че за всичко това Фандъкова и ГЕРБ оставаха слепи и наказания нямаше. Дали това не е обичаната им компания? Да излезе обществено и да си признае? ", възмутени са от " Спаси София ".

От организацията се питат и следното:

Защо Фандъкова десетки пъти правеше " безцелни " инспекции и инспекции ", единствено с цел да се хвали и снима пред медиите? Какво се усъвършенства след инспекциите ѝ? Удари ли един път по масата, с цел да накара строителите от обичаните компании най-малко един обект да го създадат качествено? Или всичко е просто един PR за отклонение на внимание от купищата проблеми, които тя сътвори и не реши?

" Вече не чакаме нищо от нея тъй като знаем, че последици няма да има за никого – нито за виновните в Общината, нито за изпълнителя... ", гневни са от " Спаси София ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР