Както във всичко на света, има моменти, в които трябва

...
Както във всичко на света, има моменти, в които трябва
Коментари Харесай

Жена ми е моята сродна душа - Мат Деймън споделя как е открил любовта и семейството си в едно сърце

Както във всичко на света, има моменти, в които би трябвало да балансираме сред работата и фамилния живот . За известните персони това може да е малко по-трудно, тъй като те имат доста претрупан график и им е мъчно да се свържат с някой, който има естествен живот.

От друга страна, Мат Деймън дава приоритет на възприятията си, като се влюбва в Лусиана Барозу и става част от нейното семейство, успявайки да откри баланс сред работата си и времето, което споделя със брачната половинка и дъщерите си.

Ето по какъв начин Мат Деймън се е срещнал с актуалната си брачна половинка, какви усещания е имал, когато е научил за значимата ѝ работа, и на какво най-вече се възхищава в фамилията си.

Мат Деймън се среща с Лусиана Барозу в Маями, като по това време тя работи като сервитьорка и сама отглежда 4-годишната си щерка Алексия . Деймън снима филм и откакто раздал подписи и се погрижил за почитателите, се доближил до Барозу и двамата почнали да беседват.

По личните ѝ думи Барозу си спомня

"Определено имахме непосредственост незабавно. Беше толкоз елементарно да си приказваме, че се чувствахме изцяло удобно. Когато срещнеш някого, с който имаш връзка, това си проличава. И всичко останало, това, че той е кино звезда, не беше фактор. За мен това беше просто Мат. "

 мат луси Getty

Когато по-късно той я кани на среща, тя му споделя, че би трябвало да гледа 4-годишната си щерка Алексия. За изненада на младата жена артистът изразил възхищението си, като ѝ споделил: "Харесва ми, че си майка и това е твой приоритет " , като по този метод ѝ посочил, че това няма да е спънка за започване на връзка. След като се женят, двамата имат още 3 дъщери, които възпитават да бъдат мощни и състрадателни.

Въпреки че подписват брак през 2005 година, двамата вземат решение да възобновят обетите си няколко години по-късно. Деймън съобщи в изявление, че са желали да създадат огромно празненство, в което да взе участие цялото им семейство. Освен това той имал опция да попита брат си (който към този момент бил женен от 20 години) каква е тайната на положителния брак, на което той просто дал отговор: "Имах огромен шанс " .

Тъй като не се дами за актриса или друга звезда, Деймън счита, че може да живее умерено, без да излага фамилията си на показ пред медиите. Той също по този начин твърди, че срещите със брачната половинка му нормално са спорадични, само че постоянно гледат да прекарат най-малко една вечер дружно , откакто приберат дъщерите си от учебно заведение.

 мат луси Getty

"Имаме предписание за 2 седмици - сподели един път Деймън, - не излизам за повече от 2 седмици. Мисля, че би трябвало да си с индивида, който обичаш, колкото се може повече. Съпругата ми е моята сродна душа. Не обичам да се деля с нея. "

Що се отнася до дъщерите му, Деймън споделя, че в никакъв случай не е очаквал да бъде заобиколен от дами и че всеки ден е ново прекарване: "Научавам толкоз доста неща, не на последно място какъв брой по-умни са девойките. Живеех с догатката, че ние, момчетата, имаме късмет, само че разбрах, когато бях изцяло завит към пръста на двегодишната си щерка и тя го знаеше. Ако те могат да ни създадат това на 2 години, когато пораснат изцяло, ние в действителност нямаме късмет ".

Деймън съпоставя чувството за родителство с това да бъдеш Гринч, само че в положителния смисъл на думата

"Когато сърцето му порасне с пет размера, това е чувството [да станеш баща]. Сякаш всичко се разшири по метод, който не знаех, че е вероятен. И беше незабавно. "

Любовта му към дъщерите му е толкоз мощна, че той даже татуира имената им на ръката си , разпределяйки ги съгласно реда им на раждане: Алексия, Изабела, Джия и Стела . Преди това той си е татуирал името "Луси " в чест на брачната половинка си Лусиана Барозу, с която е решил да показа живота си.

Мат Деймън прави оценка личността на брачната половинка си дотам, че се дами за нея и отглежда дъщерята, която тя има от предходен брак, като своя. Семейството е мощно сплотено и Мат и Луси се стремят да им възпитат полезности у тях, които те ще носят със себе си през целия си живот.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР