Както в България имаме код "жълто", код "оранжево", код "червено",

...
Както в България имаме код "жълто", код "оранжево", код "червено",
Коментари Харесай

Борисов: КЕВР е независима организация и всички трябва да приемаме сметките й


Както в България имаме код "жълто ", код "оранжево ", код "червено ", по този начин в Европейския съюз би трябвало да бъде основана тристепенна система от равнища на деяние, които според от вълната автоматизирано да се задействат, с цел да не се постановат такива ненужни срещи. Поне на 10 такива съм присъсвал. Това сподели министър председателят Бойко Борисов пред публицисти в Брюксел преди днешната среща на върха.

Министър-председателят съобщи, че предлагането за двустранни съглашения за връщане на бежанци не се отнася за страната ни. България не е в тази догадка. Не виждам, когато 5-6 индивида са минали през стената ни през последната година, ние да влизаме в тази догадка. Всички дават за образец българската граница. България носи голямата отговорност да не позволява мигранти. Ако заловен 6 незаконни мигранти и ги върнат, добре, само че не може да връщат хиляди. Ние вършим България все по-хубава, само че не значи, че за сметка на българските жители би трябвало да понесем такава голяма тежест, съобщи Борисов.

Премиерът разяснява и настояването на Българска социалистическа партия за оставка на ръководителя на КЕВР Иван Иванов. Не се меся в самостоятелни организации. Всички знаят, че господин Иванов беше народен представител от ДСБ. На всеки ръководещ му би трябвало самостоятелен регулатор. Сега се подвига цената на природния газ. Няма по какъв начин у нас цената да се резервира, в случай че нямаме личен рандеман. Тя фактически в лицето на Иван Иванов е самостоятелна организация. Ако не го харесват, да оферират в Народното събрание, да търсим решение, само че когато дадат сметките КЕВР, всички би трябвало да ги одобряваме, тъй като това е самостоятелен орган, сподели още министър председателят.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР