Както стана ясно през юни, Петя Дикова и Илиян Любомиров.

...
Както стана ясно през юни, Петя Дикова и Илиян Любомиров.
Коментари Харесай

Вижте бременната Петя Дикова

Както стана ясно през юни, Петя Дикова и Илиян Любомиров. Преди часове поетът показа фамилна фотография във Фейсбук, на която дъщерята на Сашо Диков и Аня Пенчева с горделивост демонстрира наедрялото си коремче.
" За първи път в живота си знам какво върша. И има кой да ми пази гърба. И има кой да се опре на мен. Струва си ", написа щастливият татко в обществената мрежа.

Бебето скоро би трябвало да се появи на бял свят, като към момента пазят в загадка пола му.
Петя очевидно е от дамите, които не бездействат по време на бременността. Наскоро тя се похвали, че е съумяла да напише книга, въодушевена от постановката " Секс, опиати, рокендрол ".
" За мен бременността и майчинството в никакъв случай не са били единствено " папкане " и " нанкане ", а и време за задължения с различен смисъл. Честит рожден ден, " Секс, опиати, рокендрол ". Най-дълго играното зрелище на българска театрална сцена стана на 28 години. Вярвам, че спектакълът ще продължи да цялостни салони и някой ден ще заведа децата ни да го гледат. "
Дикова също по този начин стана лице на акцията " 1 секунда трансформира живота " на , която е в помощ на невербалните деца на България, които не могат да приказват и са отвън учебно заведение.
30-годишният Илиян и 36-годишната Петя към този момент са родители на едно момче, Александър, който на 22 април навърши 1 годинка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР