Както стана ясно наскоро, влюбените Папи Ханс и Сара Драгулева

...
Както стана ясно наскоро, влюбените Папи Ханс и Сара Драгулева
Коментари Харесай

Бомба: На Папи Ханс ще му призлее от тези папарашки снимки на бившата му Сара Драгулева! (ВИЖ ТУК)

Както стана ясно неотдавна, влюбените Папи Ханс и Сара Драгулева са се разделили и това е дефинитивно. Решението е взето от моделката, която към сегашния миг не желае да вижда и на фото някогашния си. Защо ли - ами, тъй като й е вгорчил живота с патологичната си ревнивост.

Знаем, че Константин Трендафилов не е давал на Сара даже да замени две приказки с човек от противоположния пол, без да й направи сцена и да й вдигне скандал по-късно. Да, Сара сигурно е имала мощни усеща към него, които обаче дали фира след поредицата от изморителни и даже обидни разпри.

Е, ето я и нея през днешния ден. Преди няколко дни папараци уловиха Драгулева по улиците на столицата и тя изглеждаше очевидно удовлетворена и спокойна, макар неприятното време и вятърът, който брулеше най-много бретона й - моделката си бе прибрала косата на опашка.

Сара влезе в заведение в центъра, където се срещна с чужд мъж. Дали двамата са единствено другари, или занапред посред им ще се разгори нещо друго, ще разберем занапред. Но сигурно това, че излиза с други мъже, би погубило Папи от ревнивост.

Той още
Всичко за Вашата сватба
е вманиачен по някогашната си и нееднократно призна в ефир даже, че е в меланхолия и се усеща извънредно по тази причина, че той е виновникът за обстановката. Даже написа три песни по тематиката, само че Сара не се трогна.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg