Както сме тръгнали, вървим в петък да върнат руската телевизия.

...
Както сме тръгнали, вървим в петък да върнат руската телевизия.
Коментари Харесай

Д-р Мирослав Ненков: Русофилски отрепки плюят срещу Запада, защото там нищо няма да им се размине

" Както сме тръгнали, вървим в петък да върнат съветската телевизия. По времето на по този начин " красивия и апетитен " комунизъм в петък, вместо " По света и у нас ", гледахме " Время " и по-късно следваше съветски филм. Така едно детенце попитало татко си: " тате, тате, по времето на османското иго турска ли е била малкия екран? ".

Това разяснява пред " Дарик " някогашният длъжностен здравен министър във второто служебно държавно управление на Росен Плевнелиев през 2014 година доктор Мирослав Ненков.

" В Румъния имало 100-хиляден протест против корупцията. Същото може да стане и у нас, само че от къде ще намерим 100 000 румънци? Тук постоянно чакаме някой различен да свърши работата. Двете робства – турското и комунистическото, ни описаха играта във връзка с вдишване на отговорност. Много се надявам наесен хората да излязат и да гласоподават и да не се откажат, тъй като в действителност стана досадно. Ще имаме още избори, няма какво да се случи. Проблемът е в хората, които всичко знаят и могат и си споделят " аз на тия защо да им гласоподавам ", а не толкоз в тези, които се съгласяват против 2 кебапчета или против 20 лева4, добави той.

И продължи коментар за арогантното държание и неспазване на закона от чалга артиста Слави Трифонов. " Много се впечатлих от поста на новия политик господин Трифонов, който споделя, че законът би трябвало да е за всички, само че не и за него. Това ориенталско отношение към разпоредбите ни споделя играта. В Ориента е доста значимо да имаш преимущество и да си по-голям от другите. Затова ставаш някакъв смърдел в Държавна сигурност, който слухти. Ние живеем в Ориента. Оттук нататък би трябвало да минат не 45 година, а 200, с цел да се " оправим " с темпа на публично развиване. Бих задължил всеки българин да излезе и да види, даже на държавна прехрана, тъй като там към където се стремим е мед и масло, само че с доста труд ", добави Ненков.

" Оплакването и плюенето върху нашенското е доста грозно нещо. В края на 80-те години в български цех идват японски инженери, които още на третия ден стартират да закъсняват за работа. Хората се разгръщат съгласно границите. В западния свят, за който всички русофилски отрепки приказват какъв брой било " зле " по тази причина внимават, тъй като няма да им се размине. Знаем по какъв начин японците умират от преправяне, само че не го вършат у нас, тъй като нищо няма да им се случи. Като отидеш да живееш в чужбина, разбираш какъв брой е хубаво в България, с всичките ѝ просъветски сътрудници ", акцентира доктор Мирослав Ненков.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР