Както си беше, пасивът от 1-0 от първия мач беше

...
Както си беше, пасивът от 1-0 от първия мач беше
Коментари Харесай

Челси 6-1 Мидълзбро (общо 6-2): Готиният Коул Палмър вкарва два пъти, докато необузданите Сини на Маурисио Почетино обръщат равенството наопаки, за да се класират за финала на Carabao Cup

Както си беше, пасивът от 1-0 от първия мач беше безмилостно извърнат, даже в случай че трябваше автогол на Джони Хаусън, с цел да стартират. Шефът на Боро Майкъл Карик провокира своите играчи да покажат, че принадлежат на това равнище.

Реалността е, че не го вършат и по тази причина би било наивно – толкоз наивно, колкото отбраната на Боро – да имаме вяра, че Челси и Почетино са се трансформирали в ъгъл, изключително когато може би Ливърпул чака зад този завой на Уембли.

Във Висшата лига Челси е единствено с една точка по-добре, в сравнение с този стадий предишния сезон. Те се усещат като тим, който се върти в кръг, безусловно поради неналичието им на посока на терена на моменти.

Мидълзбро (4-2-3-1): Глоувър; Ван ден Берг, Фрай, Кларк, Енгел; Хаусън (О’Брайън 71), Барласър; Форс (Дийкстийл 46), Крукс (Гилбърт 89),...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР