Както ще се убедите, актуалните бански през този сезон са

...
Както ще се убедите, актуалните бански през този сезон са
Коментари Харесай

Плажна мода 2010

Както ще се убедите, настоящите бански през този сезон са малко непрактични. Но какво от това? Според дизайнерите по-важна е шикозната кройка, а не толкоз равномерният тен. Затова банските през 2010 сякаш са по-подходящи за сантиментална вечерна разходна край брега или морско празненство, на което да се появим в цялостния си искра.

Свенливото ретро
Тъкмо когато плажната мода беше почнала да граничи с нудизма, дизайнерите направиха внезапен завой. През този сезон Dolce&Gabbana, Dior, Sonia Rykiel, Zimmerman, La Perla, а и доста други ни оферират целомъдрени модели, въодушевени от модата на 40-те и 60-те години. Макар че, на пръв взор бикините с висока талия да наподобяват прекомерно консервативни, те имат и ред прерогативи. С тях краката ни наподобяват по дълги, талията тънка, а целия ни контур излъчва женственост и грациозност.

Не по малко изискан е и целият бански-боди. Той е кадърен да поправя несъвършенствата на фигурата, защото образно слага акцент върху раменете и те наподобяват по-широки и завършени и в това време отвлича вниманието от необятните бедра.

Сложните структури
Актуалните модели през този сезон удивляват с полета на фантазията. По плажовете ще господства асиметрия, комплицирани геомретрични форми и сечения на необикновени места, които са способни да създадат целия разновидности по-предизвикателен даже от монокините. Друг неоспорим шлагер е банският с едно рамо, макар плачевната разлика в тена, която ни чака след няколко слънчеви бани.

Ако строгата геометрия не ви е по-вкуса и смятате, че нарушава плавните линий на тялото ви, можте да изберете бански с драперия, къдрички или коланчета. Такива ще намерите в сбирката на всяка една уважаваща себе си марка.

Ярки принтове и украса
Огромни цветя, оперения на божествен птици, геометрични фигури и сюреалистични щампи но Салвадор Дали ще господстват измежду десените през този сезон. При избора на подобен бански обаче би трябвало да бъдем извънредно деликатни, тъй като едрите фигури са способни доста да уголемят формите ни, а в общия случай това е желателно единствено за гърдите. Не излизат от мода и етно принтовете, дружно със всевъзможни декоративни заигравки като бродерии, мъниста, едри пайети или мидички. И не забравяйте за пареото или полу транспарантната туника!
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР