Както се знае, Гатьо се оказа в тежък елиминационен дуел

...
Както се знае, Гатьо се оказа в тежък елиминационен дуел
Коментари Харесай

След отпадането на Гатьо от "Игри на волята" се случи нещо много неочаквано и май ще го...

Както се знае, Гатьо се оказа в тежък елиминационен двубой против някогашния футболист и сегашен модел Благомир Мастагарков от племето на Старейшините и загуби борбата след съперничеството.

Участието на екскомандоса в " Игри на волята " 5 беше изпълнено с провокации и адреналин и напълно не беше леко. В началото, той бе част от мъжкото племе на Гладиаторите и даже стана неофициален водач. След неверен залог на алените във втората кастинг борба, Гатьо бе хванат от Амазонките, което промени изцяло тактиката му в играта и даже го трансформира в любим на публиката.

Въпреки отдадеността му към Амазонките, Гатьо в никакъв случай не не помни Гладиаторите и продължаваше да ги поддържа, не обличайки жълт екип до края на своето присъединяване в риалити шоуто.

Зрителите показаха отчаяние от отпадането на Гатьо и мнозина споделиха, че гледаха предаването точно поради него. Един от почитателите предложи даже концепцията за петиция за неговото връщане, макар че това е невероятно, защото предаването беше снимано още през юни.

Източник: blitz.bg

 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР