Както се вижда ясно от интервютата, ролите и социалните медии,

...
Както се вижда ясно от интервютата, ролите и социалните медии,
Коментари Харесай

Шемар Мур бил жертва на училищни подигравки

Както се вижда ясно от интервютата, функциите и обществените медии, Шемар Мур е от положителните. Той потвърждава това за следващ път, като става част от едно от най-елитните военни подразделения в сериала „ Специален отряд “, който сега върви по AXN! Това е съвършеният мотив да го опознаем по-добре.

За да си заплаща сметките в университета, Шемар работи като модел – само че да бъдем почтени, може би никой не е сюрпризиран от това, тъй като наподобява зашеметяващо! Макар че е роден в Окланд, родителите му скоро се реалокират в Дания, тъй че първият език на Шемар е датски. Той научава британски до момента в който посещава частно британско учебно заведение в Бахрейн. Когато е на 6, фамилията му се реалокира в Съединени американски щати. За страдание първичните усещания на Шемар са ужасни, тъй като той става жертва на учебни насмешки, заради смесения си генезис (майка му е бяла, а татко му е афроамериканец).

Мечтае да стане професионален бейзболист. Актьорът играе бейзбол години наред, само че травма поставя завършек на възможностите му в този спорт и го насочва към актьорската кариера, която приема като лечебна.

Мур излиза с някои необикновено красиви дами, само че изрича специфични благодарности към Холи Бери за това, че го е направила „ доста по-силен мъж, който осъзна с какви дами желае да бъде отсега нататък “. В гимназията Мур е с прическа „ мулет “, която той и другари му назовават „ Curls for the Girls “ (Къдрици за момичетата). Изглежда е обезсърчителен романтик, в случай че е в действителност правилно това, което споделя за любовта: „ Никога не ни омръзва да се влюбваме и да имаме вяра в любовта “.

Майка му е диагностицирана с множествена склероза – диагноза, която Шемар отхвърля да одобри в продължение на няколко години. Накрая се изправя лице в лице с заболяването и прави всичко допустимо, с цел да усъвършенства живота на майка си и да го направи по-лесен, също така интензивно взе участие в „ National Multiple Sclerosis Society “.

Шемар Мур споделя, че счита за свои ментори актрисата Джийн Купър, с която взе участие дружно в „ Богати и жестоки “ и Дон Корнелиус, основателят на музикалното танцово шоу „ Soul Train “, което Шемар показва в продължение на 3 години.

През 2007 година списание „ People “ го класира под № 10 в листата с „ Най-сексапилните живи мъже на планетата “. На кастинга за ролята на Малкълм Уинтърс, от „ Богати и жестоки “, се явяват повече от 350 артисти с вярата, че ще я получат. Но Шемар е единственият, който изпъква над всички останали – тъкмо в този миг Мур има обезверена потребност от работа, защото е съвсем изцяло опустошен.

Името му, Шемар, е формирано от първите три букви на имената на родителите му: Шеррод (баща му) и Марилин (майка му).

Шемар желае да утвърди името си в кино промишлеността и към този момент няколко пъти се появява на огромния екран, във филми като „ Масло “ и „ Дневникът на една луда черна жена “.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР