Както се разбра вече примата на българската естрада показа на

...
Както се разбра вече примата на българската естрада показа на
Коментари Харесай

Лили Иванова сама избрала нелепия за годините си тоалет

Както се разбра към този момент примата на българската сцена сподели на сцената всичките недостатъци на фигурата си. Излезе да пее с нелепа за възрастта си рокля, която акцентира нейното коремче и паласките. Лили Иванова в никакъв случай не е била толкоз закръглена в региона на талията и стомаха. Но краката й остават съвършени, изключително за годните, на които е.

А феновете, участвали на заключителния й концерт не престават да разгласяват нейни откровени фотоси и пълнят мрежата с тях. Като тая, която ще ви покажем в този момент. На нея именитата изпълнителка е поседнала за малко да си отдъхне. Но си личат възрастовите промени на лицето на 84-годишната жена и тези на фигурата й.

В следствие се разбра, че имено Лили настояла да излезе тъкмо с тази рокля. Която сама харесала и купила единствено една седмица преди последната си изява за годината. Иконата на естрадата обаче не решила, че е качила няколко килца,  наподобява накатена в региона на талията и гърба. И те ще си проличат в нелепия тоалет. От екипа й тактично й загатнали, че роклята не й подхожда. Но Лили Иванова сама настояла да се напъха в нея. Помолили я да облече нещо друго. Но инатливата певица тропнала с крайник и отвърнала: „ Винаги сама съм решавала какво да облека! ”

Автор: Лупа.бг

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР